Reineweg 143 & 143A

Reineweg 143 & 143A

Ruim terrein te Charlesburg, goed bereikbaar voor diverse doeleinden

Objectcode: P0615B6

€ 74.000

$ 79.071

SRD 3108000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning, zakelijk
Perceelopp.: 1228 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 18 m
Diepte: 70 m

Omschrijving

Prachtig hooggelegen terrein te Charlesburg op slechts 200 meter afstand van de Charlesburgweg. Dit terrein dat al opgehoogd is leent zich voor diverse doeleinden. Denk aan het bouwen van een riante woning of zakelijke doeleinden zoals kantoor met loods. De frontbreedte is ideaal en betreft 18 meter, het terrein bestaat ui een voor gedeelte en een achterliggend deel. Het voorste deel dat opgehoogd is en schoongemaakt is (zoals weergegeven op de foto’s), is 40 meter diep. Het terrein erachter is 29 meter diep. Beide terreinen zijn een geheel en in totaal 1228 m² groot.

In de directe omgeving zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig. De voorlangs lopende trens is nog niet gedempt, alleen de oprit. De voorzijde bestaat uit een draadschutting met gestorte kolommen, te westen is er reeds een stenen schutting aanwezig.

Kortom, een mooi terrein met veel mogelijkheden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Reineweg • Charlesburg • Paramaribo • Suriname