Rijsdijkweg – Melkweg

by

Rijsdijkweg, Melkweg - Strategisch zeer goed gelegen terrein geschikt voor diverse doeleinden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Rijsdijkweg, Melkweg

Strategisch zeer goed gelegen terrein geschikt voor diverse doeleinden

€ 240.000

$ 276.676

SRD 2,063.451


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Wonen
Perceelopp.: 188800 m²
Bodem: Zand/klei
Frontbreedte: 302 m
Diepte: 537 m

Omschrijving

Dit prachtige terrein is zeer strategisch gelegen langs de Rijsdijkweg in het district Para. Wanneer u de Rijsdijk weg inrijdt vanaf de Indira Gandhiweg zult u opmerken dat deze omgeving zich kenmerkt door de hoog gelegen gronden met een zanderige bodemgesteldheid; kortom zeer geschikt voor veehouderij en landbouw.

Te Rijsdijk vindt u veel oude boerderijen waar men al menig jaar het ambacht uitoefent. Wanneer u precies 4.9 kilometer naar binnen rijdt vindt u de openbare school gelegen op een T-splitsing. Vanaf hier begint het terrein en loopt het evenwijdig met maar liefst twee geasfalteerde wegen (Rijsdijkweg) en een zandweg (Melkweg).

Lees verder...

Langs alle wegen zijn nutsvoorzieningen aanwezig en het is goed bereikbaar. Dit terrein van maar liefst 19ha groot heeft een klein hoogteverval van ongeveer 6 meter. Het terrein leent zich geweldig voor privé bewoning of de mogelijkheid tot verkavelen is er ook. Op het terrein bevindt zich een koeienstal van 400m² gestort op een stevige werkvloer van 30cm dik en het verkeert in een goede staat. Rondom het terrein is begrenzing aangebracht door walabapalen met prikkeldraad.

Momenteel heeft het terrein een goede schoonmaakbeurt nodig zoals het verwijderen van enige lage bosschage en struikgewas (geschatte begroting van € 5.000,-). Dit terrein is uitgegeven voor bebouwing en bewoning met de mogelijkheid tot verkaveling.

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contactformulier

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht