fbpx
Sir Winston Churchillweg perc.12 Ornamibo Wanica Surgoed Makelaardij NV Perceel P0534B9 1 - Sir Winston Churchillweg Perceel 12

Sir Winston Churchillweg Perceel 12

Sir Winston Churchillweg Perceel 12 - Wonen aan het water, in een groene omgeving en toch dichtbij Paramaribo! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sir Winston Churchillweg Perceel 12

Wonen aan het water, in een groene omgeving en toch dichtbij Paramaribo!

€ 76.670

$ 84.980

SRD 633.784


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 1394 m²
Bodem: Zand/klei
Frontbreedte: 25 m
Diepte: 76 m

Omschrijving

Dit eigendomsperceel heeft een oppervlakte van 1394 m² en is gelegen aan de Sir Winston Churchillweg, nabij de Suriname rivier. Het terrein heeft een frontbreedte van 25 m en een diepte van 76 m. Het voordeel van de ligging van het terrein is dat het aan de voorzijde direct de hoofdweg grenst en aan de achterzijde het water. Het is dus geschikt voor zowel privé als commerciële doeleinden.

Het perceel is vanuit Paramaribo binnen vijftien minuten te bereiken en grenst aan de achterzijde aan de Para rivier. Hierdoor kun je makkelijk met een bootje de Suriname rivier en het welbekende Houttuyn Wellness River Resort binnen een minuut bereiken.

Lees verder...

De Sir Winston Churchillweg is zeer goed bereikbaar vanwege de nieuwe brug die onlangs is geopend over de Saramacca Doorsteek.
Perfecte bereikbaarheid en aansluiting naar de stad. Opvallend zijn de verschillende villa woningen langs het water. Ook Staatsolie is in de buurt.
Op dit moment stijgt de vraag naar terreinen in deze omgeving, vanwege de nieuwe ontsluiting van dit gebied.

Samenvatting
Heb je bouwplannen? Op dit perceel kan je ze uitvoeren!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Sandra Slijngard - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV Paramaribo Suriname

Sandra Slijngard

+597 890-1439

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Sir Winston Churchillweg • Ornamibo • Wanica • Suriname