fbpx
Soekhanstraat 114

Soekhanstraat 114

Soekhanstraat 114 - Hoekperceel op een geschikte woon- en/of zakelijke omgeving; zijstraat Kwattaweg. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Soekhanstraat 114

Hoekperceel op een geschikte woon- en/of zakelijke omgeving; zijstraat Kwattaweg.

€ 45.000

$ 49.581

SRD 369.775


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning, Zakelijk
Perceelopp.: 358 m²
Bodem: Zand/klei
Frontbreedte: 12 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Deze hoekkavel staat in een gewilde woonwijk aan de Soekhantraat en de Faizabadhweg. De Soekhanstraat ligt tussen de Kwattaweg en de Aquariusstraat. Dit eigendomsperceel van 358 m² heeft een frontbreedte van 12 m en een diepte van 30 m.

Op dit terrein staat een houten woning met een oppervlakte van 140 m² met drie slaapkamers, woonruimte, bad en toilet, keuken en berging. De woning verkeert in een redelijke staat. Het terrein kan vooral dienen voor zakelijke doeleinden, maar u kunt er natuurlijk ook wonen en de woning een opknapbeurt geven, voldoende mogelijkheden dus.

De omgeving
In de directe omgeving staan diverse woonhuizen en zijn alle nutsvoorzieningen volop aanwezig. Het karakter van deze middenstandswoonwijk is erg aangenaam; u ziet hier volop bouwactiviteiten van een wijk in ontwikkeling. Vanuit de Kwattaweg krijgt u aansluiting op diverse wegen richting het Noorden en Zuiden van Groot- Paramaribo. Ook kunt u direct richting het district Saramacca. Aan het eind van de weg heeft u het verkavelingsproject Cosy Ville. In de omgeving zijn er voldoende supermarkten en op de Kwattaweg zelf vind je van alles.

Soekhanstraat 114

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Soekhanstraat 114 • Kwatta • Paramaribo • Suriname