Soekhanstraat 114

by

Soekhanstraat 114 - Geschikte woon- en/of zakelijke omgeving - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Soekhanstraat 114

Geschikte woon- en/of zakelijke omgeving

€ 45.000

$ 51.593

SRD 384.781


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning, Zakelijk
Perceelopp.: 358 m²
Bodem: Zand/klei
Frontbreedte: 12 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Deze hoekkavel staat in een gewilde woonwijk aan de Soekhantraat en de Faizabadhweg.

De Soekhanstraat ligt tussen de Kwattaweg en de Aquariusstraat. Dit eigendomsperceel van 358m² heeft een frontbreedte van 12m en een diepte van 30m.

Op dit terrein staat een houten woning met een oppervlakte van 140m² met drie slaapkamers, woonruimte, bad en toilet, keuken en berging. De woning verkeert in een redelijke staat. Het terrein kan vooral dienen voor zakelijke doeleinden, maar u kunt er natuurlijk ook wonen en de woning een opknappbeurt geven, voldoende mogelijkheden dus.

De omgeving
In de directe omgeving staan diverse woonhuizen en zijn alle nutsvoorzieningen volop aanwezig. Het karakter van deze middenstands woonwijk is erg aangenaam; u ziet hier volop bouwactiviteiten van een wijk in ontwikkeling. Vanuit de Kwattaweg krijgt u aansluiting op diverse wegen richting het Noorden en Zuiden van Groot- Paramaribo.

Ook kunt u direct richting het district Saramacca. Aan het eind van de weg heeft u het verkavelingsproject Cosy Ville. In de omgeving zijn er voldoende supermarkten en op de Kwattaweg zelf vind je van alles.

Alicia Chin A Foeng

+597 493 497
+597 717 6125
[email protected]

Contactformulier

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht