fbpx
Surivillage 2, 498

Surivillage 2, 498

Suri Village 2, 498 - Bouw hier uw villa met zwembad te Noord. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Suri Village 2, 498

Bouw hier uw villa met zwembad te Noord.

€ 76.500

$ 86.721

SRD 646.768


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 1708 m²
Bodem: Zand/klei
Frontbreedte: 49 m
Diepte: 35 m

Omschrijving

Dit terrein heeft een frontbreedte van 48m1, en kan dus gesplitst worden indien u dat zou willen. Maar het is een van de ruimste terreinen te Suri Village 2. Stel u eens voor welk prachtig huis met zwembad of appartementen complex u hier kunt bouwen. Deze kavel ligt te Suri Village 2 aan een hoofdweg met wijd uitzicht. Ideaal om nu hier te investeren en uw droomwoning neer te zetten.

Het verleden heeft het al uitgewezen dat Paramaribo-Noord erg in trek is voor investeerders en zakelijke doeleinden. Uiteraard kunt u dit terrein ook kopen voor het bouwen van uw woning en of een combinatie van wonen en werken. Dit gedeelte van Suri Village is hoog gelegen (1 meter hoger dan Tourtonne 6) en is er dan ook geen sprake van wateroverlast zoals zich dat vaker voordoet in het noorden van Paramaribo.

Lees verder...

De omgeving
Paramaribo-Noord is erg in trek en met name liggen alle kavels rondom Suri Village erg hoog t.o.v. bijvoorbeeld Morgenstond en Tourtonne 6; u heeft geen wateroverlast hier. Suri Village 2 is nu erg in ontwikkeling en er wordt links en rechts volop gebouwd.

Voorziening
In de directe omgeving vindt u winkels, echter zult u dit vooralsnog niet te voet kunnen bereiken. Op een rijafstand van 3 minuten vindt u supermarkten en het drukke centrum van de Jozef Israelstraat. Op het project zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig en kunt u aangesloten worden op het netwerk.

Samenvatting
Een pracht van een terrein om nu te investeren voor een goed rendement voor u zelf of uw kinderen later.

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Surivillage 2, 498 • Surivillage, Morgenstond • Paramaribo • Suriname