fbpx
Surivillage 658 Noord Paramaribo Surgoed Makelaardij NV Perceel P0528B6 1 - Surivillage 658

Surivillage 658

Surivillage 658 - Prachtig hoekterrein met schutting gelegen te Surivillage 2 in Paramaribo-Noord. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Surivillage 658

Prachtig hoekterrein met schutting gelegen te Surivillage 2 in Paramaribo-Noord.

€ 46.500

$ 51.389

SRD 383.256


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 883.26 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 46 m
Diepte: 34 m

Omschrijving

Paramaribo-Noord is nog steeds erg in trek bij menig woningzoekenden. Niet alleen de makkelijke uitvalswegen en tal van voorzieningen, maar zeker de klasse van de woonwijken spelen een rol. Dit mooi terrein ligt te Surivillage 2; zeer makkelijk bereikbaar via de Verlengde Gompertstraat. Wist u dat deze weg een voorrangsweg is en binnen 2 minuten aan de Jozef Israelstraat bent vanaf het project? Kortom, zeer goede locatie om als gezin uw verblijfplaats te hebben.

Het terrein is ruim en heeft een prettige dimensie, 884m² groot met aan weerszijden hoge stenen schutting gerealiseerd. U heeft zowel links als rechts buren wat een prettig en veilig gevoel geeft. U woont aan een betegelde weg, geen wateroverlast, stroom en water en telefoon voorzieningen zijn allemaal aanwezig en u kunt na het bouwen van uw woning direct op de nutsvoorzieningen worden aangesloten.

Een prachtig terrein voor een zeer scherpe prijs!

Thijs-Mouchart-CEO-Makelaar-Surgoed-Makelaardij-NV-Paramaribo-Suriname2

Thijs Mouchart

+597 493 497

thijs[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Surivillage • Surivillage 2 • Paramaribo • Suriname