fbpx
Tourtonne Garden 89

Tourtonne Garden 89

Tourtonne Garden 89 - Landelijk en rustig gelegen bouwkavel te Noord, in een gated community, top top top! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Tourtonne Garden 89

Landelijk en rustig gelegen bouwkavel te Noord, in een gated community, top top top!

€ 46.500

$ 52.292

SRD 389.990


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning/zakelijk
Perceelopp.: 600 m²
Bodem: klei mix zand
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Idyllisch gelegen in het druk en bruisend gedeelte van Paramaribo Noord, alhoewel druk? Laten we zeggen dat u zeer rustig en enigszins landelijk woont in een leuke omgeving en toch binnen 3 minuten in een bruisende omgeving bent met volop voorzieningen.

Het perceel
Dit terrein ligt op het project Tourtonne Garden, een woonomgevingsproject dat bekend staat vanwege zijn zeer goede waterhuishouding, beveiliging, sociaal en kindvriendelijk karakter en bovenal de kwaliteit van het algeheel woongenot. Het terrein heeft reeds een gedeelde schutting en een oppervlakte van 600m² met een frontbreedte van 20 meter en een diepte van 30 meter. Zoals men zegt: de ideale dimensie voor een terrein om een woning op te bouwen.

Lees verder...

Voorzieningen
In de directie omgeving zijn alle nutsvoorzieningen zoals water en stroom aanwezig, een nette betegelde weg loopt langs het terrein en de omgeving is inmiddels goed bebouwd. Als u het project verlaat vindt u direct diverse winkels, andere voorzieningen en faciliteiten. Het project is ‘gated’, en houdt in dat mensen die er niets te zoeken hebben geen toegang krijgen door de portier, dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel.

Samenvatting
Wonen op Noord hoeft niet extreem duur te zijn, of vindt u elders een terrein van 600m² te Tourtonne 5 voor deze prijs?

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Tourtonne Garden • Tourtonne 5 • Paramaribo • Suriname