fbpx
Verlengde Welgedacht A Weg hk. Bomaweg Koewarasan Wanica Surgoed Makelaardij NV P0524B6 1 - Verlengde Welgedacht A weg/ hk Bomaweg

Verlengde Welgedacht A weg/ hk Bomaweg

Verlengde Welgedacht A weg/ hk Bomaweg - Hoekperceel, ideaal voor zakelijke doeleinden, gelegen op een zeer goede locatie. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Verlengde Welgedacht A weg/ hk Bomaweg

Hoekperceel, ideaal voor zakelijke doeleinden, gelegen op een zeer goede locatie.

€ 75.000

$ 82.885

SRD 618.154


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 1183 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 28 m
Diepte: 42 m

Omschrijving

De laatste jaren neemt de ontwikkeling toe in Paramaribo, waarbij velen hun toevlucht nemen richting het zuiden. Dit mooi hoekterrein ligt langs twee belangrijke uitvalswegen en heeft veel potentie voor bedrijvigheid. Denk aan een winkel, een service station of welke business maar ook die een goede ligging vereist en moet opvallen.

Het perceel
Het terrein heeft de titel grondhuur, uitgegeven voor bebouwing en is ondergebracht in een stichting. De totale oppervlakte is 1183 m². Echter is er aan beide straatzijden van dit hoekterrein een brede trens en indien deze gedempt wordt kan het terrein op een veel ruimere basis ingezet worden. De omgeving is redelijk goed te noemen en alle nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig zoals voorlangslopende geasfalteerde wegen. Dit terrein ligt op de hoek van de nieuwe verkaveling ‘Zonhoop’, een wijk die in ontwikkeling is.

Voorzieningen
Water en stroom zijn standaard aanwezig. Ook in de directe omgeving zijn er supermarkten, restaurants, scholen en andere voorzieningen.

Thijs-Mouchart-CEO-Makelaar-Surgoed-Makelaardij-NV-Paramaribo-Suriname2

Thijs Mouchart

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Verlengde Welgedacht A weg • Koewarasan • Wanica • Suriname