Voorburg – Commewijne P0579B6

Voorburg – Commewijne P0579B6 - Ruim perceel aan het water te Voorburg, Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Voorburg - Commewijne P0579B6

Ruim perceel aan het water te Voorburg, Commewijne

Omschrijving

Ruim perceel aan het water te Voorburg, Commewijne.

Op de voormalige plantage ‘Voorburg’ is dit mooi perceel aan de linkeroever van de Commewijne rivier in ons aanbod. Met een oppervlakte van 1000 m² heeft het een frontbreedte van 20 meter en een diepte van 50 meter; de titel is grondhuur.

Het perceel is makkelijk begaanbaar en de nabije omgeving is nog niet helemaal bebouwd. Voor degene die van natuur, groen en rust houden is deze omgeving uitermate geschikt voor hen. De heerlijke koele wind die te merken is vanwege de Commewijne rivier is natuurlijk niet weg te denken. Het perceel is multifunctioneel…. U kunt hier namelijk ook uw ideale (vakantie) woning neerzetten en door de gunstige ligging aan de rivier, biedt deze kavel u een tal van extra mogelijkheden: varen, zwemmen, hengelen, noem maar op.

Vanuit Voorburg bent u 15 minuten van de Wijdenbosch brug verwijderd. Ook kunt u vanuit de steiger ernaast met een boot oversteken naar Leonsberg. De nodige voorzieningen zoals elektriciteit en water zijn nog niet aanwezig. Hierdoor maken de directe buren gebruik van zonnepanelen en vangen regenwater op. In het gebied ernaast zijn de voorzieningen wel al in ontwikkeling, dat wil dus zeggen dat er gauw verandering komt in dit gedeelte van Voorburg.

Bent u op zoek naar een perceel dat aan het water ligt, en buiten Paramaribo, maar toch dichtbij de stad? Dan is dit object zeker een aanrader. Perfect voor de echte natuurliefhebber!!

Neemt u gerust contact op voor meer info.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Voorburg • Commewijne • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle percelen te koop!