fbpx
Gobajolaan - Vredenburg

Gobajolaan – Vredenburg

Gobajolaan - Vredenburg - Wanica - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Gobajolaan - Vredenburg

Wanica

€ 1.150.000

$ 1.2672665

SRD 9.4512736


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Perceelopp.: 146000 m²
Bodem: Zand/klei/schelp
Frontbreedte: 364 m
Diepte: 436 m

Omschrijving

Verkavelaars en investeerders opgelet! Ideaal terrein voor ontwikkeling te koop grenzend aan de Parakreek en ontsloten door de Makkakreek, hoog gelegen zanderige gronden; water en stroom aanwezig.

Investeren als ondernemer moet je doen in de slechte tijden; het inkopen van percelen en terreinen voor verdere ontwikkeling doe je als de verkoopmarkt aan de bodem zit. Dit grote terrein is vanwege zijn ligging en afmeting ideaal voor ontwikkelaars. Voor nog geen € 8,- per m² kunt u eigenaar worden van een terrein dat grenst aan de Gobajolaan te Vredenburg en ontsloten wordt door de Para en Makka kreek. Plannen voor woon en leefontwikkeling van dit terrein waren reeds gemaakt, echter momenteel on hold.

U kunt dit terrein zowel vanuit Vredenburg als vanuit de Highway gemakkelijk bereiken via diverse tussenwegen. Bouwkavels in deze omgeving zijn erg gewild waarbij prijzen variëren rond de € 50 per m². Het terrein is gedeeltelijk ontbost en de contouren van de Makkakreek zijn wederom opgehaald.

Bent u project ontwikkelaar of investeerder? Dan is dit een uitgelezen kans om een terrein met veel potentie in handen te krijgen. Mogelijkheden tot interne financiering zijn bespreekbaar.

Gobajolaan - Vredenburg

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Gobajolaan • Vredenburg • Wanica • Suriname