fbpx
Antigua en Bermudaweg 7

Antigua en Bermudaweg 7

Antigua en Bermudaweg 7 - Erf volledig betegeld en zwembad aan de overzijde - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Antigua en Bermudaweg 7

Erf volledig betegeld en zwembad aan de overzijde

€ 97.000

$ 110.235

SRD 822.135


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 217 m²
Perceelopp.: 380 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Op een beveiligd en gesloten project vlakbij de Ringweg staat deze woning die van alle gemakken is voorzien. New Village is een gesloten project met security en een gemeenschappelijk zwembad.

Lees verder...

De woning en inrichting
Deze woning ligt gelijk vooraan op het project en ligt pal aan de overkant van het zwembad waar u dagelijks gebruik van kunt maken. De woning heeft 4 slaapkamers, een ruime voorzaal, 2 maal bad en toilet en een luxe moderne keuken. Er is een apart washok en garage met een toegangsdeur naar de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning is een ruim balkon met uitzicht op de straatzijde en het zwembad aan de overzijde. De woning is een jaar terug op enkele punten drastisch verbeterd en gerenoveerd. Momenteel wordt de woning verkocht inclusief de bijna nieuwe aanwezige inventaris, bestaande uit bedden, keukengerei, bankstel, koelkast, gasfornuis, eettafel etc etc. het gehele erf rondom de woning is verhard en u krijgt toegang door middel van een automatische schuifpoort, waardoor u gelijk zonder uit te stappen de garage kan binnen rijden. Deze woning is uitermate gezins- en kindvriendelijk en staat op een locatie met directe uitvalswegen naar zowel zuid als noord Paramaribo.

Samenvatting
Een leuke family woning op een veilig project met een zeer sociaal karakter.

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Antigua en Bermudaweg 7 • Noord • Paramaribo • Suriname