fbpx
Arowakkenweg 17

Arowakkenweg 17

Arowakkenweg 17 - Opknapper op prachtig terrein - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Arowakkenweg 17

Opknapper op prachtig terrein

€ 85.000

$ 96.112

SRD 716.804


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 260 m²
Perceelopp.: 17625 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Leuke opknapper op een ruim terrein voor een redelijke prijs.

Dit object staat in Groningen (Saramacca), op een terrein van 1.7 ha en loopt van de Arowakkenweg door naar de Dr. E. Kochweg. De opstallen op het terrein zijn; de woning, een berging/arbeiderswoning en een kippenren.

De titel van de grond is grondhuur en is uitgegeven voor bebouwing en bewoning. Het terrein is geheel ontbost, maar is tot de kippenren goed onderhouden. Goed onderhouden met een grasveld, bomen en planten. Het gedeelte achter de kippenren dat door naar de Dr. E. Kochweg loopt zal gemaaid moeten worden.

De Arowakkenweg is een zandweg met straatverlichting en goed onderhouden bermen. Stroom, water en telefoon zijn aanwezig.

Lees verder...

Het woonhuis met een oppervlakte van 260 m² bestaat uit drie slaapkamers, een bad en toilet, een woonruimte met keuken, garage en voorbalkon. De prijs van de woning is gebaseerd op de staat waar het momenteel in verkeert. De woning zal een flinke opknapbeurt nodig hebben. U zult moeten denken aan nieuwe binnenmuren en verkasting, deels van de buitenmuren zal ook vervangen moeten worden, een nieuw plafond en waarschijnlijk een nieuw dak. Het geheel zal een schilderbeurt nodig hebben en afhankelijk van uw behoefte kunt u het moderniseren. De woning is goed ingedeeld en is zeker een leuk object, maar is door achterstallig onderhoud jammer genoeg aangetast.

Groningen staat al jaren bekend om het rustig en rustiek wonen op 40 minuten afstand rijden van Paramaribo. De directe omgeving bestaat hoofdzakelijk uit percelen met woningen en kleinschalige landbouw en/of veeteelt. Vanwege de perfecte dimensies van dit terrein leent het zich voor diverse doeleinden. Het is kortom een ruim perceel voor iemand die graag rustig wil wonen op een groot terrein in een prachtige omgeving, en met een kleine investering kan dat allemaal.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Arowakkenweg 17

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Arowakkenweg 17 • Groningen • Saramacca • Suriname


Deel deze pagina!