fbpx
Aukestraat 3

Aukestraat 3

Aukestraat 3 - Prachtige woning gelegen op een ruim terrein - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Aukestraat 3

Prachtige woning gelegen op een ruim terrein

€ 330.000

$ 370.574

SRD 2,763.742


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 185 m²
Perceelopp.: 1450 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 8
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Onder architectuur gebouwde villa, in een exclusieve woonwijk ter hoogte van de Tweede Rijweg. De wijk staat bekend om zijn veiligheid en directie woningen. De wijk is zeker kindvriendelijk.

De woning
De moderne villa is opgetrokken met A-kwaliteit materialen. Het huis is 185 m² groot. Er is veel natuurlijk licht en met de speelse indeling en prachtige buitenhuis architectuur is de beleving van rust, natuur en alle comfort uitstekend. Los van de woning is er een boothuis.

De woning heeft een inpandige garage voor twee auto’s. Vanuit de garage betreed je via een hal, waarin er een aparte kamer is voor de was en droogmachines, de keuken; de keuken is zeer ruim en stijlvol. Vanuit de keuken is er overzicht op de stijlvolle woonkamer en de hal welke leidt naar de drie slaapkamers en werkkamer. Een van de kamers is de master bedroom met eigen bad en toilet. De kamers zijn elk gemiddeld 20 m², het tegelwerk is uitstekend onderhouden en de slaapkamers zijn allemaal gestoffeerd. In de hal naar de slaapkamer toe is er op zeer functionele wijze een bergruimte, ingebouwde kasten en legplanken aangebracht. Er zijn twee bad en toilet groepen en een gastentoilet.

De schuifpuien en het siertraliewerk van de woonkamer verruimen deze, indien open met een prachtige promenade en overloop naar het achtererf.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel is 1400 m² groot. Met bestrating, vruchtbomen en sierstruiken is er een adembenemend achtererf aangelegd. Het perceel is te betreden via twee straten.

Voorzieningen
De woning is voorzien van alle gerieven en gemakken. Er is twee fase elektriciteit, warm en koud watervoorziening. Verder is er een alarminstallatie en buurtwacht. De riolering is gesloten en de drainage is optimaal.

Samenvatting
Een uitstekend investeringsobject voor privé maar ook zakelijke bewoning. Een van de weinige high-end properties met een landelijke beleving nog te vinden in zakelijk Paramaribo-Zuid.

Aukestraat 3

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht

Aukestraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname