fbpx
Bananenweg 66a

Bananenweg 66a

Bananenweg - Rustig wonen net buiten de stad - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bananenweg

Rustig wonen net buiten de stad

€ 83.000

$ 94.325

SRD 703.476


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 1032 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Aan de Bananenweg te Jarikaba hebben wij twee woningen onder een kap.

Woning 1: Deze woning heeft 2 slaapkamers met airco’s, woonkamer, ruime en moderne keuken, bad/toilet, balkon, groot buitenterras waar je ook op houtvuur kan koken. Verder heeft het ee eigen elektrische poort, ingang, erf en garage. De woning is beveiligd en voorzien van 220v stroom, warm water, wifi en alarminstallatie.

Woning 2: Deze woning heeft 2 slaapkamers waarvan een met airco, woonkamer/keuken, bad/toilet, en een balkon. Verder heeft het een eigen poort, ingang, erg en garage. De woning is beveiligd.

Ondanks het pand uit 2 delen bestaat lijkt het op een geheel. Een van de woningen zou bijvoorbeeld verhuurd kunnen worden, dienen als beheerderswoning of vakantiehuis.

Het perceel is opgehoogd, geheel omrarsterd, goed onderhouden en voorzien van bedden met verschillende groentensoorten. Hier en daar zou de woning wat opknappertjes kunnen gebruiken, maar is verder in zeer goede staa. Op de berm staan een aantal papajabomen en andere planten en aan de overkant is er een visgat voor gezellig hengelen langs de weg.

Lees verder...

De omgeving
De Bananenweg ligt in het district Saramacca, maar is heel dichtbij Paramaribo. Binnen een half uur zit je midden in de stad. De ligging is ideaal voor mensen die een rustige omgeving buiten de stad willen wonen, maar toch binnen een mum van tijd in de stad willen zijn. Gezien de ligging is het voor arbeiders van Staatsolie ook heel geschikt. Vanaf het moment dat u de inslag naar Jarikaba maakt, kunt u genieten van rust en mooi beplante bermen en percelen. De woning is in een rustige buurt, omringd door groen en is altijd een bries; ideaal voor een middagdutje in een hangmat.

Nutsvoorzienigen
Woning 1 heeft zowel 110v als 220v, twee airco's en warm water. Woning 2 heeft 110v en een airco. beide woningen hebben een aparte stroom- en wateraansluiting.

Alicia Chin A Foeng

+597 493 497

+597 717 6125

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Bananenweg 66a • Jarikaba • Saramacca • Suriname