fbpx
Bergamotstraat 8, Tourtonne Garden

Bergamotstraat 8, Tourtonne Garden

Bergamotstraat 8, Tourtonne Garden - Modern en toch tijdloze architectuur, cellenbeton en zwaar geïsoleerd, onbrandbaar en centrale airco; deze woning wordt overcompleet aangeboden. Goed gelegen op een project waar je thuis wilt komen. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bergamotstraat 8, Tourtonne Garden

Modern en toch tijdloze architectuur, cellenbeton en zwaar geïsoleerd, onbrandbaar en centrale airco; deze woning wordt overcompleet aangeboden. Goed gelegen op een project waar je thuis wilt komen.

€ 339.000

$ 366.162

SRD 2,730.838


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 320 m²
Perceelopp.: 640 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 8
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze moderne hoogbouwwoning is een type woning die je niet snel tegenkomt in de tropen, meestal vanwege de traditionele stijl van bouwen en het gebruik van de materialen; te warm en niet geschikt. Maar let op! Dit huis heeft enkele unieke eigenschappen en kenmerken waarbij optimaal woongenot, duurzaamheid in energieverbruik en veiligheid in een pakket wordt aangeboden als een absolute woontopper voor een leuk gezin.

De woning
Deze 6 slaapkamer woning staat op een ruim terrein van 640m² groot. De woning staat centraal op het terrein en heeft rondom bestrating met klinkers en een inrit vanaf de straat naar de garage met een automatische garagedeur. Een andere auto kan geparkeerd worden onder de fraaie carport die doorloopt tot het terras achter de woning. Vanuit zowel de garage als het voorbalkon kunt u toegang krijgen tot de woonkamer met een apart keuken gedeelte Vanuit de dubbele openslaande tuindeuren krijgt u toegang tot het achterterras.

Lees verder...

De indeling op de begane grond is speels en uniek, een woonkamer die los staat van de keuken, maar door de praktische indeling toch een open karakter heeft. De begane grond heeft een slaapkamer en een sanitaire ruimte. De ruime brede trap staat statig in de woonkamer en komt uit in de overloop op de 1ste verdieping waar 3 slaapkamers zijn en een sanitaire ruimte met douche en toilet. De master bedroom heeft een eigen balkon met prachtig uitzicht over het project en het waterpark dat binnenkort gebouwd word. Verder is de keuken ruim en heeft een werkeiland, veel opbergruimte en kasten zodat u echt alles gemakkelijk kan opbergen.

Tenslotte is er een extra opbergruimte voor spullen op de 1ste verdieping die u kwijt kunt op zolder. Er is een mangat met trap om de zolder te bereiken en zult u zien dat midden op de dag de zolder koel is. Dit huis is zwaar geïsoleerd.

Het perceel
Het ruime terrein is 640m² groot, volledig opgehoogd en in cultuur gebracht. Rondom de woning zijn looppaden aangelegd met sierbestrating en een betegelde inrit vanaf de straat tot de garage. De belendingen zijn gemaakt van sierhekwerk en betonnen achter schuttingen. Het terrein heeft dusdanig ruimte dat u zelf verder invulling kan geven aan de soort beplanting en/of het plaatsen van cabana’s en een pool.

Voorzieningen
Deze woning is zoals aangehaald uniek in materiaalgebruik en bouwstijl. De woning is opgetrokken uit cellenbeton en deze vorm van beton bestaat uit een absolute dichtheid in de structuur. Hierdoor heeft het een unieke isolerende waarde, het is onbrandbaar en er is geen optrekkend vocht en ongekende akoestiek. De vloeren op de 1ste verdieping zijn volledig van beton. De daken zijn geïsoleerd en de dakbedekking bestaat uit gecoate panels van 8 lagen, deze zijn absoluut roestvrij en hebben een lange duurzaamheid.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Bergamotstraat 8, Tourtonne Garden

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Bergamotstraat • Tourtonne Garden • Paramaribo • Suriname