fbpx
Bomaweg hk Nieuw Weergevondenweg 55

Bomaweg hk Nieuw Weergevondenweg 55

Bomaweg hk. Nieuw Weergevondenweg Perc. no 55 - Pracht van een woning, zeer ruim en voorzien van alle gemakken - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bomaweg hk. Nieuw Weergevondenweg Perc. no 55

Pracht van een woning, zeer ruim en voorzien van alle gemakken

€ 150.000

$ 166.454

SRD 1,241.417


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 270 m²
Perceelopp.: 2000 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze nieuwbouwwoning is onder constructie en zal binnen 2 maanden worden opgeleverd conform de foto’s. Het betreft een prachtige ruime woning met een oppervlakte van maar liefst 270 m², in een landelijke omgeving op een terrein van 2000 m² groot.

De woning staat op een ruim perceel van 2000 m² groot en ligt centraal in het midden van het terrein, zodat er een oprijlaan naar de woning is vanaf de voorlangs lopende weg. De oprijlaan is gemaakt van gravel en steenslag en geeft toegang tot de dubbele garage met automatische garagedeur. De toegang naar het terrein is vanaf de hoofdweg over de langs lopende trens waarbij er een inrit is gemaakt met duikers en een stalen toegangspoort. Het perceel is begrensd met walabapalen en met draad om alles een landelijke uitstraling te geven.

Lees verder...

Vanuit de garage krijgt u toegang tot de woning en komt u uit in de woonkamer. Deze woonkamer is ruimtelijk ingericht en heeft een open keuken die erg ruim is en voorzien van soft-close sluiting op de lades. De woonkamer heeft een aparte deur naar het voorterras van de woning, maar ook het ruime achterterras die zicht geeft op de diepe achtertuin. De slaapvertrekken bevinden zich in een andere vleugel van de woning; hier heeft u een overloop die gebruikt kan worden als ruimte voor het strijken van kleding en dergelijke. Twee slaapkamers maken gebruik van één badkamer en toilet en de master bedroom heeft zijn eigen sanitaire voorziening en een walk-in closet.

De omgeving
De woning bevindt zich dichtbij Koewarasan, in een landelijke omgeving in de buurt van scholen, winkels, overheidsinstanties en andere uitvalswegen.
Prettig en landelijk wonen zijn de USP, daarbij kunt u gelijk via geasfalteerde uitvalswegen gemakkelijk de stad bereiken.

Voorzieningen
Water en elektra zijn aanwezig, warm en koud water, durotank en hydrofoor en airco voorzieningen (excl. airco).

Bomaweg hk Nieuw Weergevondenweg 55

Thijs Mouchart

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Bomaweg hk Nieuw Weergevondenweg • Leiding • Wanica • Suriname