fbpx
Chanderweg 14 - 18

Chanderweg 14 – 18

Chanderweg 14 - 18 - Beter en prettig wonen en van alle gemakken voorzien; dit is het! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Chanderweg 14 - 18

Beter en prettig wonen en van alle gemakken voorzien; dit is het!

€ 375.000

$ 426.167

SRD 3,178.356


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Villa
Woonopp.: 565 m²
Perceelopp.: 2290 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Omschrijving

Deze hoogbouw villa is gebouwd op een terrein groot 2290m² en staat er heel statig bij. Men heeft zijn tijd genomen om dit gebouw te ontwerpen met het oog voor details.

Je loopt via de voorzijde door twee statige pilaren naar de voordeur waar je verwelkomt wordt in de hal. Natuurlijk is er ook de garage voor minimaal drie auto’s waar je ook de woning kan binnentreden. De woning is verweven met verschillende materialen die er gebruikt zijn zoals de grote keramiek tegels beneden en in de slaapkamers een combinatie van parket en tegels.

De hoge ramen door het hele huis heen zorgen voor voldoende licht, beneden de keuken een aparte eetkamer en twee slaapkamers zijn goed uitgekozen.

Lees verder...

Boven vinden wij de andere slaapkamers met hun bad en toilet en een studeerkamer. Helaas is het zo dat de woning een poos leeg staat waardoor er achterstallig onderhoud heeft opgetreden aan de woning en ook aan het zwembad op het erf die in een L - vorm is gebouwd. Als je door al dit weet te kijken, heb je een woning waar je u tegen zegt.

De omgeving
Netjes, schoon, high end, kindvriendelijk en net iets buiten de stad.

Inrichting
De woning is sfeervol en smaakvol ingericht en er kan nog wat meer gedaan worden aan de tuininrichting.

Voorzieningen
Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals 110v/220v, water, telefoon- en internet aansluiting.

Samenvatting
De woning heeft achterstallig onderhoud, maar staat op een goede locatie en op een ruim perceel waar wonen zeer geriefelijk is.

Hesdy Rechards

+597 493 497

+597 8510 812

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Chanderweg 14 - 18 • Tammenga • Wanica • Suriname