fbpx
Cocobiacoweg 74

Cocobiacoweg 74

Cocobiacoweg 74 - Uitstekend gelegen terrein in het zuiden van Paramaribo met meerdere stenen gebouwen. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Cocobiacoweg 74

Uitstekend gelegen terrein in het zuiden van Paramaribo met meerdere stenen gebouwen.

€ 415.000

$ 460.446

SRD 3,434.006


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw en Hoogbouw
Woonopp.: 600 m²
Perceelopp.: 3087 m²
Kamers: 22
Slaapkamers: 16
Badkamers: 7

Omschrijving

De gebouwen zitten allemaal achter elkaar op de linkerhelft van het terrein. Het eerste gebouw grenst aan de Cocobiacoweg, het is een laagbouw van 127 m². Het werd gebruikt als een kleine supermarkt en is zo ingedeeld.

Het tweede tot en met het vijfde gebouw zijn laagbouw woningen met een bebouwde oppervlakte van 60 m² elk, ze hebben als indeling twee slaapkamers, een douche en toilet en een eenvoudige keukenruimte met houten kasten. Het zesde gebouw is een hoogbouw woning van 230 m² en het heeft een veranda van bijna 40 m². Verder heeft het een ruimte voor de woonkamer en keuken, twee slaapkamers, een douche en toilet. De begane ruimte is verdeeld in 1 slaapkamer, een garage en berging.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel is omrasterd met 4” cementstenen en is goed opgehoogd met schelpzand.

Voorzieningen
Elektriciteit en watertoevoer naar de verschillende huizen is optimaal.

Samenvatting
Het is zeker niet makkelijk een terrein met meerdere huizen te kunnen kopen, vooral niet in deze buurt. Deze huizen hebben allemaal een beurt nodig om hun tot de hedendaagse standaard te krikken. Dit wordt een makkelijk te verhuren object.

Cocobiacoweg 74

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Cocobiacoweg • Uitvlucht • Paramaribo • Suriname