fbpx
Copernicusstraat 169

Copernicusstraat 169

Copernicusstraat 169 - Mooie woning in een bruisende omgeving. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Copernicusstraat 169

Mooie woning in een bruisende omgeving.

€ 199.000

$ 226.017

SRD 1,685.634


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 583 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Deze hoogbouwwoning staat op een terrein van 583 m² op een bruisende locatie namelijk de Copernicusstraat, op Noord in Paramaribo. Dit gedeelte van de Copernicusstraat is tussen de Ringweg en de Anamoestraat.

De indeling van de begane vloer is als volgt: een goed beveiligde garage voor twee auto’s, een appartement met eigen keuken en eigen bad en toilet, een washok, buitentoilet en berging.

Er is zowel een buiten- als binnentrap welke u toegang biedt naar de bovenverdieping. De buitentrap komt uit op het achterbalkon(boven) en de binnenste trap komt uit in de voorzaal van de bovenste verdieping. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers met elk hun eigen bad en toilet, een voorzaal met keuken en nog eens een balkon.

Het huis verkeert in een goede staat en is goed onderhouden. De woning is zowel boven als beneden goed beveiligd. De tuin is goed onderhouden en aangekleed met bomen en planten.

Lees verder...

De omgeving
U bent midden in een bruisende woon- en leefomgeving. In de directe omgeving is er veel bedrijvigheid. Verder ontbreekt niets in de omgeving. Zowel aan de Anamoestraat als aan de Ringweg is er van alles zoals supermarkten, de bakker, een slagerij en eethuizen.

Voorzieningen
Nutsvoorzieningen zijn volop aanwezig, zowel 110V als 220V, alarm, warm water en internet zijn reeds op het pand aangesloten.

Samenvatting
Voor een redelijke prijs heeft u een topwoning in een bruisende omgeving.

Alicia Chin A Foeng

+597 493 497

+597 717 6125

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Copernicusstraat • Noord • Paramaribo • Suriname