fbpx
Cosy Ville 6

Cosy Ville 6

Cosy Ville 6 - Moderne nieuwbouwwoning in gated project - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Cosy Ville 6

Moderne nieuwbouwwoning in gated project

€ 285.000

$ 323.370

SRD 2,411.692


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 325 m²
Perceelopp.: 550 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Bent u een liefhebber van moderne architectuur met enigszins een moderne industriële look en veel glas en metaal erin verwerkt dan is dit huis zeker een bezichtiging waard. Deze riante woning van 325m² staat op een perceel van 550m².

Lees verder...

Het woonhuis heeft een centrale ingang waar u gelijk binnen stapt in de woonkamer met open keuken. De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en een directe aansluiting op het ruime terras gericht op het zuiden. De open keuken speelt een centrale rol met het kookeiland in combinatie met het leefgedeelte in de woonkamer.

Uw auto’s kunt u gemakkelijk kwijt in de dubbele garage of de brede oprit die overdekt is voor de ingang. U hoeft dus niet nat te worden bij een regenbui en stapt snel in en uit uw auto, of u rijdt veilig de garage binnen waar u direct toegang krijgt tot de woonkamer.

Via de inpandige trap bereikt u de eerste verdieping die beschikt over 3 slaapkamers. Een slaapkamer is een masterroom met eigen douche en toilet en heeft een uitgang richting het betonnen buiten dakterras. De andere twee slaapkamers delen een douche en toilet met dubbele wasbak.

De omgeving
Concreet een gesloten verkaveling met slagboom, dus gated wonen. Een kleinschalig project met prachtige meren en een moderne nieuwbouwwoning.

Inrichting
Dit huis kenmerkt zich door de unieke bouwstijl en de vele lichtinvallen, een kleine opfris beurt en de woning is gereed om direct in te trekken.

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Cosy Ville 6 • Kwatta • Paramaribo • Suriname