fbpx
Coyolpalmlaan 4, Palm Village

Coyolpalmlaan 4, Palm Village

Coyolpalmlaan 4, Palm Village - Een heerlijke woning op een prachtig project; flora en fauna op een ruim terrein met een strakke moderne eigentijdse woning voor een prikkie. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Coyolpalmlaan 4, Palm Village

Een heerlijke woning op een prachtig project; flora en fauna op een ruim terrein met een strakke moderne eigentijdse woning voor een prikkie.

€ 129.000

$ 146.367

SRD 1,091.608


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouwwoning
Woonopp.: 230 m²
Perceelopp.: 1003 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Palm Village staat bekend als een van de betere verkavelingsprojecten van Suriname: brede wegen, mooie palmen, beveiliging en ruime kavels voeren de hoofdtoon. Dit prachtig huis ligt aan het begin van het project, rustig gelegen en voorzien van alle gemakken in een mooie tuin en prachtige surroundings; een absolute must voor het oog.

De woning
De woning is achter op het erf gesitueerd en heeft los een aparte bergruimte voor hydrofoor, boiler en andere opslag. Onder de woning is er een open carport vanwaar u gemakkelijk toegang krijgt tot de woning. De woning heeft 3 ruime slaapkamers waarvan 2 een bad en toilet delen. Daar tussenin ligt de ruime woonkamer met open keuken voorzien van de basisgemakken. Op een aparte vleugel van de woning ligt de master bedroom met zijn eigen bad en toilet ruimte en een kleine walk-in-closet. De hoofdingang van de woning ligt aan de straatzijde met een klein schattig voorbalkon en aan de achterzijde van de woning is de tuin met terras voor gelegenheid en andere mogelijkheid om relaxed te vertoeven.

Lees verder...

Het perceel
Het zeer ruime terrein van 1003 m² is geheel omheind en in cultuur gebracht met paden, inrit, bestrating en beplanting; alles maakt een nette en zeer verzorgde indruk waar je happy van wordt.

Voorzieningen
Deze woning is voorzien van warm en koud water, durotank wateropvangsysteem met hydrofoor.

Samenvatting
Hier kunt u voor een prikkie een woning bemachtigen die het dubbele kost in de stad. Fijn en rustig wonen in alle rust is nu binnen handbereik.

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Coyolpalmlaan • Belwaarde, Palm Village • Commewijne • Suriname