fbpx
Coyolpalmstraat 71 Palm Village Commewijne Surgoed Makelaardij NV Woning W0665B3 1 1 - Coyolpalmlaan 71

Coyolpalmlaan 71

Coyolpalmlaan 71 - Degelijke woning op een ruime kavel te Palm Village - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Coyolpalmlaan 71

Degelijke woning op een ruime kavel te Palm Village

€ 115.000

$ 126.792

SRD 945.616


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 192 m²
Perceelopp.: 1005 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

De woning ligt in een aangename, rustige straat in het besloten project Palm Village. Via het voorterras van deze goed beveiligde woning bereikt u de entree die toegang geeft tot de riante living voorzien van een erker met grote en hoge ramen, waardoor een fris ogende en goed verlichte woonruimte het resultaat is. Aan de rechterzijde van de woning bevinden zich 3 slaapkamers die allen voorzien zijn van een mooie houten vloer. Alle slaapvertrekken zijn daarbij ook voorzien van airco’s. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich nog de masterroom met eigen bad en toilet. Aan de achterzijde van de woning is de keuken, die door de locatie goed afgescheiden is van de woonkamer en ook heel praktisch aansluit op het achterterras, waar er een voorziening is gemaakt voor een buitenkeuken.

Lees verder...

De woning is in goede staat van onderhoud en wordt eigenlijk meer als tweede woning of recreatiewoning gebruikt. De garage is voorzien van een stevige roldeur en een overkapping als carport voor een extra parkeerplek. De gehele woning is voorzien van dievenijzer en een goed functionerend alarmsysteem. Recentelijk heeft de binnenzijde van de woning nog een complete schilderbeurt gehad.

Het perceel
Het perceel van 1005 m² is zonder meer ruim te noemen. Met een bouwoppervlakte van de woning ter grootte van 192 m² resteert er ruim 800 m² aan perceel over voor het aanleggen van een moestuin en/of het planten van fruitbomen. Het perceel is voor de helft bedekt met schelpzand en het andere deel is volledig bestraat.

Voorzieningen
Alarmsysteem, dievenijzer, 220/ 110 V

Samenvatting
Veel woonplezier voor een relatief lage prijs! Een solide woning die hooguit met kleine ingrepen aangepast hoeft te worden aan de persoonlijke smaak, maar die in principe direct over te nemen en bewoonbaar is.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Piquero Ong-A-Swie - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Coyolpalmlaan • Palm Village • Commewijne • Suriname