Divisieweg 54

Divisieweg 54 - Woning te Voorburg, 30 minuten van Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Divisieweg 54

Woning te Voorburg, 30 minuten van Paramaribo

Objectcode: W0874B6

€ 59.000

$ 64.190

SRD 1398359


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 175 m²
Perceelopp.: 795 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Woning te Voorburg, 30 minuten van Paramaribo.

In het district Commewijne aan de Divisieweg, een zijweg van de Pronkweg, staat deze laagbouw te koop voor een redelijke prijs.
Het district Commewijne is gelegen aan de rechteroever van de Suriname rivier, direct ten oosten van Paramaribo. Een district met heel veel groei en potentie. Dit object is beschikbaar voor een redelijke prijs en ligt niet ver van Paramaribo.

Het terrein heeft een grootte van 794.93 m2, met een frontbreedte van 23 meter en een diepte van 34 meter. De titel van de grond is grondhuur, uitgegeven voor bebouwing en bewoning waarbij de beschikking pas verlengd dient te worden ano 2045. Verder zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig, de weg is onverhard en het terrein is hooggelegen.

De riolering staat open, maar er is een inrit om het terrein te betreden. Verder is er alleen aan de achterkant van de woning sprake van een stenenschutting. De linker schutting bestaat uit een combinatie van walaba palen met gaas, maar is aan vervanging toe en de overige zijden hebben geen schutting.

Lees verder...

De woning is eenvoudig gebouwd met de volgende indeling;
• Een garage voor 1 voertuig
• Een voorzaal
• Een keuken
• Een open balkon
• Drie slaapkamers
• Een bad en toilet
• Was- en berghok

De woning verkeert in redelijke staat met een goede layout en kunt u naar smaak afwerken. Het plafondsysteem bestaat uit pvc schroten en de ramen uit aluminiumschuiframen met dievenijzer. Het geheel is goed beveiligd en de omgeving is kindvriendelijk en rustig. Ook is het heerlijk buiten op het openbalkon vertoeven waar de wind heerlijk waait.

Bent u iemand die het liefst buiten de stadsdrukte een niet al te grote woning zoekt, maar toch binnen een mum van tijd in de stad wil zijn? Dan is dit het perfecte terrein voor u.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Divisieweg • Voorburg • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!