fbpx
Edmundstraat hk. Willem Anthonielaan

Edmundstraat hk. Willem Anthonielaan

Edmundstraat hk. Willem Anthonielaan - Modern woonhuis voorzien van zwembad en jacuzzi, op een toplocatie te Uitvlugt. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Edmundstraat hk. Willem Anthonielaan

Modern woonhuis voorzien van zwembad en jacuzzi, op een toplocatie te Uitvlugt.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw villa
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 410 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 3
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Strakke moderne statige hoogbouwwoning, voorzien van alle gemakken, goed gelegen te Uitvlugt. Dit hoekterrein lijkt met zijn 410 m² erg klein om een woonhuis met zwembad te accommoderen. Komt u kijken hoe fraai deze ontworpen is en voorzien is van alle woongemakken.

De woning
Deze onder architectuur ontworpen woning is uniek in zijn soort. De woning is ontworpen aan het stadsleven, ideaal voor een klein druk gezin dat op een toplocatie te Uitvlugt wil wonen, voorzien van moderne gemakken en voorzieningen. Er is een dubbele garage vanwaar u direct toegang krijgt tot de tussenhal die uitkomt in de keuken. In deze tussenhal vindt u de laundry, een badkamer en toilet. Van daaruit komt u de keuken in die een spoeleiland heeft, met zicht op het zwembad en de woonkamer. De keuken is gemaakt van watervaste hoogwaardige MDF met soft close sluitingen en granieten blad, fraai en modern afgewerkt (er is geen inbouw apparatuur).

Lees verder...

Via een kleine opstap komt u in de woonkamer die erg ruim aandoet. Wat gelijk opvalt, is de hoge vide waarin de statige trap naar de 1ste verdieping is gebouwd, een werkelijke blikvanger. Ook valt op dat er zeer veel lichtinval is in de woonkamer doordat de gehele gevel bestaat uit glas met schuifpuien die toegang geeft tot het achterterras met zwembad en jacuzzi. Er is nog een schuifpui die zich bevindt aan de andere kant van de woonkamer en tevens dienst kan doen als uitgang. De woonkamer heeft achter de trap nog een apart gedeelte wat u kunt inrichten als eetkamer en/of entertainment ruimte.

Via de robuuste trap krijgt u toegang tot de 1ste verdieping, de trap is breed en gemaakt van staal gecombineerd met hout. U komt uit in een vide vanwaar u uitkijkt over de hele woonkamer waar ook een groot raam is gemaakt voor veel lichtinval. Op de 1ste verdieping is er een master bedroom met eigen douche en toilet en dubbele wasbak met onderbouw. De master bedroom heeft een ruime walk in closet en een ruime wand van glas met wijds uitzicht. U kunt de schuifpui open zetten (balkonrek zit ervoor) voor veel ventilatie en luchtdoorstroming. De twee overige slaapkamers hebben een gedeelde badkamer met douche en toilet.

Het terrein is geheel in cultuur gebracht. Er is een bergruimte buiten waar de hydrofoor en durotank met boiler gesitueerd is. Ook is er een bergruimte waar de pompen van het zwembad staan en een apart buitentoilet. Voor de rest is alles in cultuur gebracht waaronder een tweede schuifpoort voor het parkeren van minimaal 2 voertuigen (buiten de 2 auto’s van de garage). De schutting is gemaakt van hout gecombineerd met steen en combineert geweldig met de accenten van de woning. Het achterterras wordt hoofdzakelijk in beslag genomen door het zwembad en de jacuzzi. De pool is voorzien van lampen en rondom het terras is sfeervolle buitenverlichting aanwezig. Alles is smaakvol afgewerkt, een buitendouche is er ook en twee ligstoelen kunnen geplaatst worden in het licht hellende gedeelte van het zwembad.

Het perceel
Het terrein is 410 m² groot en betreft een hoekperceel. De lengte aan de Edmundstraat is 18,65 strekkende meter en de lengte aan de Willem Anthonielaan is 22,68 strekkende meter. Het terrein is geheel omheind en er zijn gedempte inritten aan beide straten voor parkeergemak.

Voorzieningen
Deze woning is voorzien van warm en koud water, durotank wateropvangsysteem met hydrofoor. Er is een alarminstallatie met camera bewaking. Zwembad en jacuzzi met filtersysteem, een buitentoilet en een buitendouche zijn aanwezig.

Samenvatting
Een moderne woning met enkele zeer leuke details, uniek in zijn soort en zeer gunstig gelegen.

Edmundstraat hk. Willem Anthonielaan

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Edmundstraat hk Willem Anthonielaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname