Eduard Brumastraat 86

Eduard Brumastraat 86 - Hoogbouw woning met 3 ruime appartementen in het centrum - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Eduard Brumastraat 86

Hoogbouw woning met 3 ruime appartementen in het centrum

Objectcode: W0822B6

€ 169.000

$ 172.132

SRD 4005.469


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 410 m²
Perceelopp.: 611 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 12
Slaapkamers: 8
Badkamers: 4

Omschrijving

Wonen met inkomsten uit verhuur in het centrum van de stad. Dit object heeft 3 gebouwen op het 610 m² grote terrein. Een stenen hoogbouw aan de voorzijde, waarvan de bovenverdieping een complete woning is met 3 slaapkamers en beneden een appartement met 1 slaapkamer en een berging. Achter de hoofdwoning op het terrein bevinden zich 2 appartementen van nog net geen 100 m² met 2 slaapkamers, woonkamer en bad-toilet. Ouderwets solide en degelijk gebouwde panden, maar wel toe aan een renovatiebeurt.

Een heel sterk punt van dit object is de locatie, wat dus ook meerdere functionele mogelijkheden biedt , zoals bijvoorbeeld de combinatie kantoor en appartementenverhuur of verschillende bedrijfsunits. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel lopend als met het openbaar vervoer. Alle overige voorzieningen zijn slechts op loopafstand te vinden. Voor welke activiteit u ook zult ondernemen, de straatzijde beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Lees verder...

Vanuit ondernemers oogpunt beschouwd, kan dit object betiteld worden als een zeer aantrekkelijk aanbod vanwege de vele commerciële mogelijkheden en vierkante meters in het centrum van de stad.

Een bezichtiging zal zeker inspirerend werken op uw ondernemersinstinct. Belt u nu voor een afspraak naar 8916684.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Eduard Brumastraat 86 • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!