fbpx
Florantijnstraat 502, Tourtonne Garden

Florantijnstraat 502, Tourtonne Garden

Florantijnstraat 502, Tourtonne Garden - Strakke nieuwbouw (laagbouw) gelegen te Paramaribo - Noord. De aannemer maakt het u gemakkelijk! Neem uw koffer met kleren en wat persoonlijke spullen mee en stap maar binnen.We leveren compleet gemeubileerd op. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Florantijnstraat 502, Tourtonne Garden

Strakke nieuwbouw (laagbouw) gelegen te Paramaribo - Noord. De aannemer maakt het u gemakkelijk! Neem uw koffer met kleren en wat persoonlijke spullen mee en stap maar binnen.We leveren compleet gemeubileerd op.

€ 225.000

$ 255.292

SRD 1,903.967


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 310 m²
Perceelopp.: 560 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze ruime gezinswoning is gelegen op het project Tourtonne Garden. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een ruime woonkamer, moderne keuken met alle gemakken, voldoende opbergruimte en een dubbele garage. Privacy, en toch veel ruimte rondom met maximaal woongenot.

De woning
Een dubbele garage is tegenwoordig bijna een must geworden: gezinnen worden groter, het leven wordt sneller, mobiliteit en gemak liggen gemakkelijker voor het grijpen. Bij de bouw van deze woning is rekening gehouden met het ‘vlotte’ hedendaagse gezin, een familie die van geborgenheid houdt, maar waar een ieder zich toch zou kunnen terugtrekken in privé. Alle ruimtes in deze woning zijn ruim van opzet met een dusdanige indeling dat de woning gezellig aanvoelt zonder op elkaars lip te hoeven zitten.

Lees verder...

Vanuit de garage en de voordeur krijgt u direct toegang tot de woonkamer die open communiceert met de moderne keuken. De keuken is een echte ‘leef’ keuken, de ruimtelijkheid ervan valt op, een ruim kook- en watereiland met gelegenheid om aan te schuiven staat centraal. Het achter gedeelte van de keuken biedt veel bergruimte. Aanwezig zijn: Frigidaire oven, microwave, dubbeldeur ijskast, ingebouwde vaatwasser en een 5-pit gaskookplaat. Dit alles staat aan het eiland met 4 mooie design barkrukken.

De woonkamer is ruim en biedt zicht op de keuken en het achterbalkon. Er is reeds een modern bankstel aanwezig en het eetgedeelte is voorzien van een fraaie houten eettafel met bijpassende stoelen. De reeds op maat gemaakte en geïnstalleerde gordijnen in de woning geven een cosy en huiselijk gevoel wanneer u binnenkomt. Vanuit de woonkamer stapt u zo op het achterbalkon; de woonkamer loopt over naar het balkon door de ingebouwde schuifdeuren waardoor de wind door de gehele woning stroomt.

De slaapkamers zijn ruim en allemaal voorzien van grote kledingkasten tot het plafond en spiegels. Twee slaapkamers delen een sanitaire ruimte met moderne armaturen en glazen deuren. De master bedroom heeft zijn eigen moderne badkamer en een walk-in closet met spiegel en ruime kasten.

Het perceel
Het terrein is 560 m² groot, volledig opgehoogd en in cultuur gebracht. Rondom de woning zijn looppaden aangelegd met sierbestrating en de voorzijde is ook compleet bestraat. De belendingen zijn gemaakt van een betonnen schutting met houtwerk erin verwerkt; dezelfde elementen komen terug in het vooraanzicht van de woning en de plantenbakken aan de voorzijde van de straat.

Voorzieningen
Deze woning wordt semi-gemeubileerd verkocht (nieuwe meubels). Airco’s zijn aanwezig in de slaapkamers met inbouw kasten, warm en koud water, alarm en dievenijzer, 110/220v stroom, boiler, hydrofoor en durotank.

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Florantijnstraat • Tourtonne Garden • Paramaribo • Suriname