fbpx
Frans Madamstraat Paramaribo Suriname Koopwoning W0547B9 Surgoed Makelaardij NV 03 1500x750 - Frans Madamstraat

Frans Madamstraat

Frans Madamstraat - Prachtige villa met zwembad en basketbal court op 3000m² eigendomsgrond - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Frans Madamstraat

Prachtige villa met zwembad en basketbal court op 3000m² eigendomsgrond

€ 1.150.000

$ 1.2679218

SRD 9.4561608


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 1100 m²
Perceelopp.: 3000 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 6
Badkamers: 5

Omschrijving

Dit huis is zeer indrukwekkend om te zien; behalve een zeer massieve bouw van 3 fraaie woonlagen beschikt dit huis over alles wat u wilt wensen.

Het ruime eigendomsterrein van 3000m² is gelegen te Morgenstond en biedt vanaf de bovenste etage zicht op de Surinamerivier.

Op het terrein bevindt zich een zwembad met buitenkeuken en een lounge area, diverse opstallen en een basketbal-/mini voetbalveld. Het gehele terrein is in cultuur gebracht en omheind met een massieve schutting.

Lees verder...

De woning heeft 3 vloeroppervlaktes die allemaal wat te bieden hebben. Op de begane grond vindt u een enorme woonkamer met een verhoogd plafond met zicht op een vide.

De open keuken met een kookeiland is zeer ruim en biedt zicht op het achterbalkon en de woonkamer met eetkamer. Vanuit de keuken krijgt u toegang tot het achterbalkon vanaf waar u een overzicht heeft op de gehele binnenplaats en het zwembad. Op de begane grond vindt u verder een opslagruimte, een bad en toilet en een ruime laundry.

Auto’s kunt u parkeren in de dubbele garage waar u zeker gemakkelijk 4 auto’s kwijt kunt. Vanuit de garage komt u in de tussenhal waar het trappenhuis is of vanwaar u de woonkamer kunt betreden.

Vanuit het trappenhuis krijgt u toegang tot de 1ste verdieping. U vindt hier 3 slaapkamers die gezamenlijk een sanitaire ruimte delen en enkele bergruimten. Er zijn twee ruime masterrooms met een badkamer en toilet. Tevens kunt u vanaf de 1ste verdieping zicht krijgen op de woonkamer, ook is er een ruim voorbalkon dat zicht biedt op de straat en het achterland van de wijk Morgenstond.

De tweede verdieping bereikt u ook via het inpandige trappenhuis. Deze verdieping is een compleet ruim luxueus penthouse, voorzien van werkelijk alle gemakken. U vindt hier een grote open ruimte (studio) waar een gedeelte gebruikt kan worden als een slaapvertrek met een eigen luxe badkamer en walk in closet en een ander gedeelte als woonkamer met een prachtig ruim achterbalkon en een aanwezige keuken.

Op het terrein zelf staat een buitenkeuken met bar direct gebouwd aan het zwembad; deze overdekte ruimte is 100m² groot. Verder staan er nog andere overdekte ‘cabana’s’ waar gezelschap zich kan terugtrekken. Het ruime zwembad van 12 bij 8 meter heeft 3 diepte niveaus en is voorzien van een compleet pomphuis en een correct werkende filter installatie. Verder is de tuin in cultuur gebracht met diverse looppaden en een basket bal court annex mini voetbalveld van 14 bij 17 meter.

Samenvatting
Verder valt er aan te geven dat dit object zeer massief en stevig is gebouwd, er zijn geen verzakkingen en of scheuren geconstateerd. Het betreft een huis waar gebruik is gemaakt van uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Ondanks de woning reeds enigszins gedateerd is, zal de kenner direct zien dat er met een minimale inbreng, een snelle modernisering kan plaats vinden om dit object weer in top shape te krijgen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Frans Madamstraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname