fbpx
Gravenberchstr. hk Kernkampweg

Gravenberchstr. hk Kernkampweg

Gravenberchstr. hk Kernkampweg - Ons advies: wonen kan, zakelijke doeleinden beter. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Gravenberchstr. hk Kernkampweg

Ons advies: wonen kan, zakelijke doeleinden beter.

€ 659.500

$ 749.486

SRD 5,589.669


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Laagbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 1520 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze woning is een eigentijdse woning die in zijn tijd toen die gebouwd werd zijn omgeving mee had. Ondertussen is er veel veranderd in materiaal en hoe er nu gebouwd wordt.

Behalve de manier en het materiaal is ook de omgeving van de woning drastisch veranderd van prettig woongenot naar zakelijk. Vandaar dat ons advies voor dit object een zakelijk doeleinde is.

Lees verder...

Het aanschaffen van dit terrein heeft een enorme potentie vanwege zijn uitermate geschikte ligging als hoekperceel en de omgeving die meer naar het zakelijke is veranderd. Kijk maar eens naar de Kernkampweg, dit is een straat geworden van bedrijvigheid; de laatst opgeleverde Fernandes bakkerij, CHM, SEMC, Republic Bank en nog veel meer. Begrijpt u nu waarom ons advies meer neigt naar het zakelijke. Maar natuurlijk is dit maar een advies, als u er voor kiest te gaan voor woongenot zult u de nodige aanpassingen moeten plegen om uw woongenot te verhogen.

Het terrein is 1520m² groot en het woonoppervlak plusminus 250m². De ingang is aan de Gravenberchstraat met een frontbreedte van 50meter. Voor verdere informatie maakt u contact met de desbetreffende makelaar die u verder alle informatie over dit object kan verstrekken.

De omgeving
Zakelijk en veel bedrijvigheid!

Inrichting
Naar gelang van uw eigen inzichten gaat u moeten bepalen wat te zullen laten staan; de woning met de nodige aanpassing om uw woongenot te verhogen, of voor het neerhalen van de woning en een volledig nieuw zakenpand neer te zetten. De keus is aan u.

Voorzieningen
Alle voorziening zijn aanwezig. Zowel 220/110, water- en telefoonaansluiting.

Samenvatting
Deze locatie krijgt van ons vijf sterren voor het ontwikkelen van de door u gekozen bedrijvigheid.

Hesdy Rechards

+597 493 497

+597 8510 812

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Gravenberchstraat hoek Kernkampweg • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname