fbpx
Hein Djojopawirostraat Groningen Saramacca koopwoning W0604B6 Surgoed Makelaardij NV 12 1500x750 - Hein Djojopawirostraat 51

Hein Djojopawirostraat 51

Hein Djojopawirostraat 51 - Landelijke laagbouw te Groningen, leuk opgezet in perfecte staat. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hein Djojopawirostraat 51

Landelijke laagbouw te Groningen, leuk opgezet in perfecte staat.

€ 64.500

$ 71.453

SRD 532.897


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 120 m²
Perceelopp.: 1886 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

Omschrijving

‘Weer eens iets anders’ zou je zeggen als je deze leuke, speelse, landelijke en frisse woning ziet. Deze woning staat gelegen in het pittoreske Groningen in het district Saramacca aan de Hein Djojopawiroweg, op een terrein van maar liefst 1900m².

De woning heeft een hoofdwoning voorzien van een woonkamer en twee slaapkamers met een tussengang naar de sanitaire voorziening. Aan de voorzijde van de woning is een klein balkon met een voordeur richting de woonkamer. Er is een badkamer en een toiletruimte in deze hoofdwoning aanwezig.

Via een tussenloop (ook geschikt als balkon) waar ruimte is voor opslag, komt u terecht in de keuken; deze keuken staat in een aparte bouw wat handig is indien u wilt voorkomen dat uw gehele woning naar ‘kooklucht’ (zoals we dat in Suriname zeggen) gaat ruiken.

Leuk en speels opgezet, waarbij alles een zeer onderhouden en nette indruk maakt. Deze woning is Basic, maar goed verzorgd met aanwezig koud water, durotank en hydrofoor, 2 fase stroom (110v/220v), telefoon- en internetaansluiting.

Het terrein is opgehoogd met zand en schelpen en omheind met walabapalen met prikkeldraad. De ingang van het terrein is bekokerd en heeft een stalen schuifpoort. What you see is what you get! Een fris en leuk item in het district Saramacca.

Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Hein Djojopawirostraat 51 • Groningen • Saramacca • Suriname