Henkie Spalburgweg 62

Henkie Spalburgweg 62 - Wonen in een rustige natuurrijke omgeving te Sophia’s Lust, dicht bij de Derde Rijweg. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Henkie Spalburgweg 62

Wonen in een rustige natuurrijke omgeving te Sophia’s Lust, dicht bij de Derde Rijweg.

Objectcode: W0626B6

€ 47.500

$ 55.727

SRD 1125797.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 350 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Wonen in een rustige natuurrijke omgeving, niet ver van de stad met van alles in de buurt

De woning
De woning staat in een zijstraat van de Sophia’s Lustweg, niet ver van de Derde Rijweg. Het idee van dit huis was oorspronkelijk om als appartementencomplex te verhuren en is ook zo ingedeeld. De benedenruimte bestaat uit 2 appartementen met eigen bad en toilet, een keuken en de bovenwoning bestaat uit twee slaapkamers, een woonruimte en een balkon. U kunt natuurlijk afzien van deze doelstelling en kunt u het pand omzetten in een woonhuis of deels te verhuren. Het een en ander zal dan anders ingedeeld moeten worden, maar dat kan gemakkelijk geschieden. De woning verkeert verder in redelijke staat en zou hier en daar opgeknapt kunnen worden. Ook kunt u naar eigen smaak ervoor kiezen om het geheel wat moderner te maken, maar dat is geen must.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein heeft een grootte van 350 m² en kunt u nog naar eigen smaak inrichten met bestrating, planten en/of bomen en om het verder anders te omrasteren. Aan de achterkant van het huis is er bos, maar dit geeft het geheel een natuurlijk tropisch gevoel.

Voorzieningen
De woning is voorzien van 110V/220V en de straat is onverhard.

Samenvatting
Voor een redelijke prijs kunt u eigenaar worden van deze woning met vele opties.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Henkie Spalburgweg • Sophia's Lust • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!