fbpx
Hewittstraat 15

Hewittstraat 15

Hewittstraat 15 - Prachtige woning gelegen op een ruim terrein. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hewittstraat 15

Prachtige woning gelegen op een ruim terrein.

€ 72.500

$ 80.914

SRD 603.457


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 156 m²
Perceelopp.: 556.28 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

In de gewilde wijk Maretraite 6 en wel het gedeelte dat totaal geen last heeft van slechte afwatering, hebben wij een luxe bungalow op loopafstand van de Amerikaanse Ambassade.

De woning
De bebouwing is 156 m² en goed gesitueerd op het perceel. Er is rekening gehouden met voldoende achtererf, zo ook aan de voorzijde. De indeling bestaat uit een fraaie keuken die gescheiden is van de woonkamer en de eetruimte. Vanuit de eetruimte komt men in de woonkamer die grenst aan het voorterras. Het terras neemt 1/3 van de frontbreedte in beslag.

Lees verder...

Er zijn drie slaapkamers. Twee slaapkamers van elk 16 m² die een bad en toilet delen en 1 slaapkamer van 24 m² met eigen bad en toilet. Het hele huis is degelijk betegeld met dubbelhard gebakken tegels en de plafonnering en het dak verkeren in uitstekende staat. Het hang- en sluitwerk zijn kwalitatief en deskundig aangebracht.

Het perceel
Het perceel is 556,28 m² en is volledig omrasterd met een stenen muur en schuifpoort. Er zijn vruchtbomen en sierstruiken aangebracht.

Voorzieningen
Er is twee fase elektriciteit, telefoonaansluiting en alarm aanwezig. Verder is er een ‘carport’ met utiliteitsruimte. De riolering is gesloten en de drainage optimaal.

Samenvatting
Goed investeringsobject op naam, tegen een redelijke prijs welke gelijk te betrekken is. De sociale controle als het woongenot zijn beide zeer groot. Net buiten de drukte van bruisend en commercieel Paramaribo-Noord.

Hewittstraat 15

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Hewittstraat • Maretraite 6 • Paramaribo • Suriname