fbpx
Hubbardstraat 16

Hubbardstraat 16

Hubbardstraat 16 - Zeer gunstig geprijsde woning op een uniek gesitueerd hoekperceel. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hubbardstraat 16

Zeer gunstig geprijsde woning op een uniek gesitueerd hoekperceel.

€ 85.000

$ 94.865

SRD 707.501


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 140 m²
Perceelopp.: 574 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Zeer gunstig geprijsde woning op een uniek gesitueerd hoekperceel.

De woning
Een eenvoudige maar goede woning, die zodanig gesitueerd is ten opzichte van de omliggende woningen dat er redelijk vrij uitzicht is rondom. De woning heeft een oppervlakte van 140 m², verdeeld in een redelijke woonkamer met open keuken. De hal, waar heel centraal het toilet en de douche zich bevinden, is ook de verbinding tussen de woonkamer en de 3 slaapkamers. Met een geringe upgrade van het interieur en het schilderwerk is deze woning snel te transformeren tot een prettige en comfortabele woning in een aantrekkelijke prijsklasse.

Lees verder...

Rondom de woning zijn er nog vele vierkante meters perceel die het mogelijk maken om bijvoorbeeld een eigen moestuin aan te leggen of de woonoppervlakte te vergroten met een aanbouw of berging. Kortom, een goede woning met verschillende goede opties voor nu of in de toekomst. Nog een belangrijk punt om te vermelden is de locatie van de woning, die niet alleen uniek is maar eveneens precies tussen de belangrijke straten van de wijk Kasabaholo ligt, waar alle buurtvoorzieningen te vinden zijn.

Het perceel
Het volledig ommuurde perceel van 574 m² is geheel bedekt met zand en heeft maar enkele struiken begroeiing, waardoor de grootte van het terrein goed zichtbaar is.

Voorzieningen
De woning beschikt over airco’s

Samenvatting
Een leuke gezinswoning voor een alleszins betaalbare prijs. Neemt u contact op voor een bezichtiging!

Hubbardstraat 16

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Hubbardstraat 16 • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname