fbpx
Indira Gandhiweg 644

Indira Gandhiweg 644

Indira Gandhiweg 644 - Ideaal pand met enorme potentie voor elk business idee, vijf minuten van Lelydorp. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Indira Gandhiweg 644

Ideaal pand met enorme potentie voor elk business idee, vijf minuten van Lelydorp.

€ 1.100.000

$ 1.2190959

SRD 9.0920174


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 1400 m²
Perceelopp.: 1600 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 9
Slaapkamers: 7
Badkamers: 8

Omschrijving

Dit massief gebouw met een bouwoppervlakte van 1400 m² staat op een terrein van 1600 m² aan de Indira Gandhiweg, vijf minuten verwijderd van Lelydorp. De Indira Gandhiweg is een belangrijke geasfalteerde hoofdweg, die leidt naar de Internationale Johan Adolf Pengel Luchthaven.

Lelydorp, voornamelijk de Indira Gandhiweg is de laatste jaren enorm tot ontwikkeling gekomen. Er is veel bedrijvigheid op deze lange weg en er wordt flink geïnvesteerd in zakenpanden. Dit pand is geschikt als bedrijfspand en woonruimte. Het pand bestaat uit twee bouwlagen, verdeeld in drie delen. De drie delen zijn de benedenverdieping, de bovenverdieping bestaande uit een zeer ruime woning en een appartement. Dit pand heeft zoveel potentie en kan letterlijk voor elk idee ideaal zijn. Aan zowel de linker- en rechterzijde van het pand zijn er ingangen. Eén voor de woning en één voor het appartement. Ook hebben beide kanten een eigen gesloten garage bestemd voor één auto.

Vóór het pand is er voldoende parkeergelegenheid. Het pand is verder in zeer goede staat, kwalitatief gebouwd en netjes afgewerkt. Er is drie fase stroom aangesloten, 110 en 220v, Wi-Fi, alarm, warm water en een totaal van 10 airco’s. Niets ontbreekt aan dit gebouw.

Lees verder...

De benedenverdieping
Deze ruimte met een oppervlakte van ongeveer 750 m² is geschikt voor elke business. Het is een grote open ruimte met aan de achterkant nog twee ruimtes voor o.a. opslag of om er in te wonen. Er is een simpele keuken en bad en toilet hier. De voorkant is voorzien van rolluiken en is goed beveiligd.

De woonruimte
Vanuit een betonnen trap aan de rechter zijkant van het pand komt u op de bovenverdieping uit op een groot L-vormig balkon. Vanuit het balkon, oftewel de buitenruimte van de woning komt u de woning binnen. De woonruimte bestaat uit vier ruime slaapkamers waarvan drie een eigen bad en toilet hebben. Er zijn twee keukens en een grote voorzaal, een berging, washok, gasten bad- en toilet en een voorbalkon met uitzicht naar de straat toe.

Het appartement
Vanuit de linker zijkant van het pand kunt u ook via een betonnen trap het appartement in. Het appartement bestaat uit drie slaapkamers, een keuken, voorzaal, driemaal bad en toilet, een berging en washok. Ook het appartement heeft een eigen balkon.

Samenvatting
Het ideale pand dat omgetoverd kan worden naar de wensen/eisen van elk business idee op een locatie waar u als eerste kunt zijn.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Indira Gandhiweg 644

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Indira Gandhiweg • Indira Gandhiweg • Para • Suriname