fbpx
J.B.S. Rebostraat 1

J.B.S. Rebostraat 1

J.B.S. Rebostraat 1 - 2 woningen voor 1 prijs! Wonen en rendement uit verhuur mogelijk. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

J.B.S. Rebostraat 1

2 woningen voor 1 prijs! Wonen en rendement uit verhuur mogelijk.

€ 165.000

$ 181.797

SRD 1,355.842


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: 1 hoogbouwwoning en 1 laagbouwwoning
Woonopp.: 272 m²
Perceelopp.: 800 m²
Woonlagen: 3
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Twee woningen op één perceel. Gerenoveerde hoogbouw en moderne nieuwe laagbouw.

De hoogbouwwoning
De hoofdwoning is verdeeld in 3 woonlagen, waarbij de onderste woonlaag alle voorzieningen heeft om eventueel kantoor aan huis te houden. Grenzend aan het kantoor of de multifunctionele ruimte bevindt zich de moderne inbouwkeuken met apparatuur. Vanuit de keuken is er een trap naar de ruime living met toegang tot het brede achterterras. Via de hardhouten trap in de living bereiken we de ruime slaapkamers die allen voorzien zijn van een airco. Op dezelfde verdieping bevindt zich een doucheruimte en een toilet.

De laagbouwwoning
De moderne laagbouw groot 95 m², die achter op het terrein ligt is volledig op de windrichting gebouwd en is goed afgeschermd waardoor de privacy is gewaarborgd. Naast de ingang is er een ruime berging waar ook de hydrofoor en boiler geïnstalleerd zijn. Bij het betreden van de woning is er een ruime woonkamer met een moderne open keuken. De 2 ruime slaapkamers zijn beiden voorzien van een airco. Verder is er een doucheruimte met ernaast een apart toilet. Een aangename woning met alle voorzieningen voor lang of kort verblijf.

Het perceel
Het 800 m² grote erfpachtperceel is volledig bedekt met wit zand. De ligging is direct naast het terrein van SWM waar er sprake is van 24/7 beveiliging.

Voorzieningen
Beide woningen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.

J.B.S. Rebostraat 1

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
J.B.S. Rebostraat • Blauwgrond • Paramaribo • Suriname