fbpx
Jeffreylaan 3

Jeffreylaan 3

Jeffreylaan 3 - Een woning om u echt in thuis te voelen. Modern en voorzien van alle gemakken! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jeffreylaan 3

Een woning om u echt in thuis te voelen. Modern en voorzien van alle gemakken!

€ 500.000

$ 554.754

SRD 4,137.357


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 375 m²
Perceelopp.: 800 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 7
Slaapkamers: 3
Badkamers: 4

Omschrijving

In een gesloten gemeenschap te Paramaribo - Zuid hebben wij een riante villa en twee luxe gasten appartementen op een fantastisch gelegen terrein. Het bebouwde is mooi en functioneel los van elkaar gekoppeld. In de directe omgeving zijn er tal van eetgelegenheden, supermarkten en niet te vergeten de L ‘Hermitage Mall.

De woning
De hoofdwoning is 375 m² en is te betreden via een gesloten inpandige garage of de hoofd entree; er kunnen twee luxe voertuigen in de garage. De inpandige garage heeft verder een ruim toilet en een utiliteiten kamer waarin alle voorzieningen en voorbereidingen hiervoor netjes zijn verwerkt en geplaatst.

Betreedt men het pand via de garage, loopt men via de galerij die leidt naar twee master suites met elk hun eigen bad en toilet. Van links krijgt u de ochtendzon en van rechts van deze galerij is er een kantoorruimte die zijn eigen ontvangstruimte aan de voorzijde als kitchenette en zitruimte aan de achterzijde heeft. Loopt men dezelfde gang uit voorbij de master suites, komt men via een ruim washok in de tuin alwaar er een prachtige pergola en een ruim zwembad u verwelkomt in de achtertuin.

Loopt u de galerij voorbij de master suites en gaat u rechts door de zitruimte/ kitchenette van het kantoor, dan betreedt u de zeer luxe hoofdkeuken voorzien van alle apparatuur. De keuken verloopt verder in een bar- en eetruimte. Ook hier is er een galerij welke leidt naar een master suite met zijn eigen bad en toilet.

Lees verder...

Op hetzelfde terrein los van het hoofdgebouw bevond zich een boven- en benedenbouw, waarvan elke verdieping ruim 50m² omtrekt. De eerste vloer bestaat uit een kitchenette met eetruimte en een zeer ruime slaapkamer; uiteraard heeft deze zijn eigen bad en toilet. De tweede vloer op de verdieping bereikt men via een buitentrap. Deze is haast identiek aan het beneden appartement, doch telt deze twee slaapkamers, maar heeft verder ook een kitchenette en bad en toilet.

Al het hang- en sluitwerk is Europees en vakkundig aangebracht alsook het sanitair. Het object kan in zijn geheel of apart worden betrokken/verhuurd.

Het perceel
Het perceel is 800 m² groot en is volledig bestraat. Er is een pergola en een ruim zwembad. Het object is omtrokken door middel van een betonnen muur. Aan de voorzijde is er fraai ijzerwerk.

Voorzieningen
Er is twee fase elektriciteit alsook warm en koud watervoorziening aanwezig. Het internet en kabeltelevisie zijn toegewijd. Verder is elk object voorzien van koeling welke niet alleen maar centraal, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes en apart in elke suite bedienbaar is. Er is een alarminstallatie aangebracht.

Samenvatting
Bruisend Paramaribo-Zuid, centraal, geriefelijk, zeer luxe en een zeer gewilde en courante omgeving.

Jeffreylaan 3

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Jeffreylaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname