fbpx
Jozefweg Wanica koopwoning W0549B6 Surgoed Makelaardij NV 03 label e1544216511330 - Jozefweg 3

Jozefweg 3

Jozefweg 3 - Droomwoning met tropisch karakter, 5 minuten vanuit Paramaribo. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jozefweg 3

Droomwoning met tropisch karakter, 5 minuten vanuit Paramaribo.

€ 125.000

$ 139.436

SRD 1,039.912


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 1425 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

In de glorie periode van de onderneming Bruynzeel is voor het grootste model gekozen, welke onder architectuur (Ing. Arie Verkuijl) omgebouwd is naar de persoonlijke gerieven van de eigenaar. De bovenwoning heeft een ruime woon- en zitruimte en twee ruime slaapkamers met daartussen een modern ingerichte badkamer. De vloer is van hardhout en de tussenmuren van uitstekende kwaliteit pinushout, beide in goede staat en weinig onderhoudsgevoelig.

De woonruimte grenst aan het verruimd balkon. Op de begane grond bevindt zich een keuken en een eetruimte. Ook is er een ligbad en toilet. De ruimte onder het huis is prachtig ingericht en kundig afgesloten waardoor er een ‘lounge’ is gecreëerd. Er is ook een goed ingerichte studio met autogarage voor twee auto’s op het terrein.

Lees verder...

De omgeving
Het object ligt in het district Wanica, nog geen 100 meter van de Golfbaan en is vooral bekend om zijn landelijke uitstraling. De buitenhuis architectuur bestaat uit een met zorg onderhouden botanische tuin met verschillende sierstruik gewassen alsook laaghangende vruchtbomen. De synergie tussen woning en tuin zorgt voor rust en enorm veel privacy. Het object is de tweede vanuit een hoek.

Voorzieningen
Er is aan alle gerieven gedacht. Er zijn meerdere fasen elektriciteit, warm en koud watervoorziening en internet. De riolering is gesloten.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Alicia Chin A Foeng - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Jozefweg • Pad van Wanica • Wanica • Suriname