fbpx
Kartaramstraat Charlesburg Paramaribo Surgoed Makelaardij NV Koopwoning W0629B6 3 - Kartaramstraat 6A

Kartaramstraat 6A

Kartaramstraat 6A - Zeer aantrekkelijk geprijsde, moderne en solide woning, op loopafstand van het centrum. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kartaramstraat 6A

Zeer aantrekkelijk geprijsde, moderne en solide woning, op loopafstand van het centrum.

€ 99.000

$ 110.593

SRD 824.806


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 234 m²
Perceelopp.: 307 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Een comfortabele woning voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De woning
Efficiënt gebouwd in twee woonlagen, op een perceel van 306 m², waardoor er ruim voldoende woonoppervlakte(234 m²) gecreëerd is. Er rest alsnog een redelijk aantal vierkante meters tuin die onderhoudsvrij is aangelegd. De woning valt op door het modern ontwerp waarin eigenlijk alle mogelijke woonwensen verwerkt zijn. Een prettig balkon c.q. terras, zowel aan de voor- als achterzijde (windzijde) van de woning. De onderste woonlaag bestaat aan de voorzijde uit een garage voor twee auto’s en een extra kamer die eventueel als kantoor- of studieruimte gebruikt kan worden.

Lees verder...

Vervolgens is er een moderne open keuken met voldoende kastruimte, goede apparatuur en een mooi afgewerkt granieten aanrechtblad. De open keuken vormt samen met de woonkamer het comfortabele en gezellige middelpunt van de woning. Via de stevige hardhouten trap bereiken we de slaapkamers, waarvan de zeer ruime master bedroom (37 m²) gelegen aan de voorzijde van de woning aansluit op het voorterras. Een prettig terras c.q. balkon om te ontspannen, met uitzicht op de straatzijde om de middag- en avonduren door te brengen. De glazen schuifpui die de kamer scheidt van het terras kan in combinatie met de ramen, de gehele dag probleemloos open blijven voor een aangename luchtige master bedroom. Dit is mogelijk vanwege het stevige dievenijzer, wat overigens ook in de rest van de woning is aangebracht. De overige slaapkamers op de verdieping zijn voldoende ruim en allen voorzien van airco’s.

Het perceel
Het perceel van 306 m² is zoals gezegd efficiënt gebruikt en grenst aan de linkerzijde aan een onbebouwd terrein, waar met toestemming van de eigenaar onder voorwaarden gebruik van gemaakt kan worden. Aan de rechter- en achterzijde van het perceel staan laagbouwwoningen.

Voorzieningen
Alarmsysteem met camera’s, volledig voorzien van dievenijzer, 220/110V, airco’s, automatische rolpoort en garagedeur.

Samenvatting
Comfortabel wonen in een middenstandsbuurt dicht bij het centrum en voor een alleszins redelijke vraagprijs. Belt u vrijblijvend voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Piquero Ong-A-Swie - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Kartaramstraat • Charlesburg • Paramaribo • Suriname