fbpx
Kawmakapalmstraat 23 Kasabaholo Paramaribo Surgoed Makelaardij NV Woning W0659B9 2 LABEL - Kawmakapalmstraat 23

Kawmakapalmstraat 23

Kawmakapalmstraat 23 - Ruime woning met vrijstaand appartement geschikt voor verhuur - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kawmakapalmstraat 23

Ruime woning met vrijstaand appartement geschikt voor verhuur

€ 127.500

$ 140.999

SRD 1,051.571


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 592 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Omschrijving

Dit object bestaat uit een woonhuis en een appartement. Het woonhuis bestaat uit drie slaapkamers en ligt aan de Kawmakapalmstraat, een zijstraat van de Batbatiweg. De drie slaapkamers en de voorzaal zijn voorzien van airconditioning. De woning is goed beveiligd en in een rustige straat. In de omgeving zijn er voldoende supermarkten. Een van de drie kamers is de masterbedroom met eigen bad en toilet. Het terrein is bijna geheel voorzien van bestrating. Buiten staat er nog een buiten keuken, gastentoilet, berging en parkeerplek. Tegen een redelijke prijs kan de inboedel overgenomen worden.

Het appartement
Deze ruimte bestaat uit twee slaapkamers, voorzaal, bad en toilet. Het is een modern knus appartementje met eigen ingang en het is gescheiden van het woonhuis. Dit appartementje is zeer geschikt voor verhuur en is voorzien van airco, wifi en warm water. Het terrein heeft een frontbreedte van 36m en een diepte van 16m. De verdeling van het terrein is als volgt; Links van het terrein is het appartement op ongeveer 180 m² en het woonhuis en de garage zitten op de rest van het terrein.

Lees verder...

Voorzieningen
Niets ontbreekt aan zowel het woonhuis als het appartement. Deze zijn voorzien van 110/ 220 V, warm water, alarm, camera’s en airco’s.

Samenvatting
Dit is een top object; appartement met woning voor een zeer aantrekkelijke prijs.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Alicia Chin A Foeng - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Kawmakapalmstraat • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname