Koeldiep Marapinweg

Koeldiep Marapinweg - Ruim terrein met twee woonhuizen - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Koeldiep Marapinweg

Ruim terrein met twee woonhuizen

Objectcode: W0892B6

€ 165.000

$ 174.735

SRD 6930000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 285 m²
Perceelopp.: 2975 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Leuk en ruim terrein, gunstig gelegen in de nabijheid van Highway met twee aanwezige opstallen, volop mogelijkheid om business met privé wonen te combineren.

De woning
Op het terrein bevinden zich twee woningen die beide aan de zuidkant van het terrein liggen. De hoofdwoning heeft een oppervlakte van om en bij 200 m², bestaande uit een begane grond en 1ste verdieping. De woning heeft een open garage op de begane grond en een ruim appartement met eigen bad en toilet voorziening. Via een inpandige trap bereikt men de 1ste verdieping waar een woonkamer met open keuken aanwezig is, een voorbalkon en twee slaapkamers met een sanitaire groep.

De tweede woning betreft een laagbouw woning met twee slaapkamers, voorzaal met open keuken en voorbalkon. Deze woning heeft een oppervlakte van om en bij 100 m² en heeft een voorterras met een kleine vijver.

Beide woningen verkeren in een goede staat en zijn voorzien van alle gemakken.

Lees verder...

Het perceel
Het ruim eigendomsterrein van 2975 m² is compleet opgehoogd en omheind. Er is een ruime entree met schuifpoort aan de voorzijde van het terrein.
Over een breed pad bereikt men de woningen die aan de achterzijde van het terrein gesitueerd zijn. Op het terrein bevinden zich diverse sierheesters, struiken en overige bomen met beplanting.

Dit terrein is bereikbaar via een eigen weg naar binnen en ligt in de volle lengte langs de Koeldiep Marapinweg, erg geschikt om het terrein in 3 delen te herverdelen waarbij de twee huizen afzonderlijk overgedragen kunnen worden en een derde terrein beschikbaar is.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Koeldiep Marapinweg • Tout Lui Faut • Wanica • Suriname