fbpx
Krisnapersad Oeditstraat 85 Kwatta Paramaribo Surgoed Makelaardij NV W0649B6 1 - Krisnapersad Oeditstraat 85

Krisnapersad Oeditstraat 85

Krisnapersad Oeditstraat 85 - Heerlijk wonen, niet ver buiten de stad, omgeving Garnizoenspad! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Krisnapersad Oeditstraat 85

Heerlijk wonen, niet ver buiten de stad, omgeving Garnizoenspad!

€ 68.500

$ 75.603

SRD 563.846


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 225 m²
Perceelopp.: 568 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Op een aangename en prettige locatie bieden wij u deze woning in een groene omgeving.

De woning
Vrijstaande woning gedeeltelijk omrasterd, van voor opgetrokken met steen en gedeeltelijk traliewerk en de aanliggende grenzen zijn volledig opgetrokken van steen. De achterzijde heeft nog geen schutting, maar wel het fundament voor een schutting. De tuin en omgeving zijn versierd met veel groen, wat het allemaal tot een zuurstofrijk gebied maakt. Er wordt in de omgeving op kleine schaal aan landbouw gedaan.

Er is in eerste instantie gebouwd met het oog op wonen en een losse garage van de woning, maar gaandeweg is de hoofdwoning opgesplitst in twee woningen en van de garage is er een woning gemaakt. Deze woningen worden inmiddels verhuurd, daarom beschikt dit geheel complex over 8 kamers met elk een woongedeelte die zijn eigen bad en toilet heeft. De voorste woning heeft zijn eigen ingang en dit geldt ook voor de woning die achterop het perceel is.

Lees verder...

Je zou ervoor kunnen kiezen de gebouwen precies zo te laten of een van de woningen weer om te bouwen tot garage waar ruim twee auto’s in zullen passen. De voorste woning daarentegen heeft ook genoeg mogelijkheden om het woongenot naar uw inzichten aan te passen. De woning is vrij aan het rechtergedeelte van het perceel gebouwd, waardoor je aan de linkerzijde over vrij veel tuin beschikt en dat gedeelte wordt tevens ook gebruikt voor de aparte ingang naar de achterste woning.

Het perceel
Het terrein heeft een klei ondergrond, is opgehoogd met schelpen en zand, en is in een u-vorm omrasterd waarvan de achter schutting ontbreekt.

Voorzieningen;
110/220V, koud water.

Samenvatting
Woning buiten de stad in een agrarische omgeving. Vanwege de opzet voor verscheidene doeleinden te gebruiken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Hesdy Rechards - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Krisnapersad Oeditstraat 85 • Garnizoenspad • Wanica • Suriname