fbpx
Leiding 9 nr. 157 Wanica Suriname Woning W0596B6 Surgoed Makelaardij NV 14 1500x750 - Leiding 9 nr. 157

Leiding 9 nr. 157

Leiding 9 nr. 157 - Gezellig en ruim wonen te Leiding, op een ruim terrein met veel mogelijkheden. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Leiding 9 nr. 157

Gezellig en ruim wonen te Leiding, op een ruim terrein met veel mogelijkheden.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 260 m²
Perceelopp.: 14700 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Rondom Groot - Paramaribo en toch binnen 10 minuten in de stad, dat zijn mogelijkheden als je voor een leuk budget ruimtelijk wilt wonen. Denk aan een groot erf waar je behalve wonen ook kunt tuinieren, activiteiten ontplooien en tal van andere mogelijkheden.

Deze leuke woning staat op een pracht van een terrein van bijna 1,5 ha en ligt aan de geasfalteerde weg van Leiding 9. Het erf direct rondom de woning geeft voldoende ruimte tot de erfafscheiding en de straat om het terrein tot zijn maximaal recht te laten komen.

De woning zelf is functioneel en ruim, heeft drie slaapkamers en twee sanitaire ruimtes, beide voorzien van douche en toilet. De ruime woonkamer loopt over in de open keuken vanwaar u via een tussenhal de buitenkeuken kunt bereiken.

Aan ruimte is er helemaal geen gebrek in deze woning met een lange garage en balkons. Natuurlijk dient de nieuwe eigenaar het een en ander te moderniseren om de woning weer helemaal te laten voldoen aan de hedendaagse moderne wensen van de mens.

Lees verder...

De omgeving
Het terrein is erg ruim en in cultuur gebracht, ten dien verstande dat het achterliggende terrein wel weer een goede maaibeurt nodig heeft. U kunt de oude bedden herkennen aan tal van agrarische activiteiten, ook tal van vruchtbomen en sloten voor de waterhuishouding zijn daarvan stille getuigen. Tal van citrusbomen en andere vruchtbomen geven structuur en body aan de oude tuin. Er is voldoende ruimte voor verdere tuin- en landbouw mogelijkheden.

Samenvatting
Deze leuke woning met een ruim perceel is ideaal voor de familie die van ruimte en rust houdt en na een hectische dag in de stad rustig wilt thuis komen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Leiding 9 nr. 157 • Leiding • Wanica • Suriname