fbpx
Mathilda H. Malenbergstraat 25

Mathilda H. Malenbergstraat 25

Mathilda H. Malenbergstraat 25 - Prachtige woning op een ruim terrein te Ringweg Noord - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Mathilda H. Malenbergstraat 25

Prachtige woning op een ruim terrein te Ringweg Noord

€ 140.000

$ 155.028

SRD 1,156.196


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 200 m²
Perceelopp.: 374 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Prachtig woonhuis gelegen in een leuke wijk aan de Mathilda H. Malenbergstraat, iets achter Hesdy BBQ, omgeving Ringweg Noord.

De woning
Deze woning is in principe drie jaren terug gebouwd en heeft nooit echt een bewoner gehad. Het is gebouwd met kwalitatief bouwmateriaal en de woonoppervlakte is 200 m². De indeling is als volgt; een garage en wasruimte, een modern ingerichte keuken met woon- en leefruimte, gelijk hierna volgen twee slaapkamers en een algemene douche en toilet. Tot slot is er een master room met een grote inloopkast, douche en toilet.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel is goed opgehoogd en verduurzaamd met straatklinkers en steenslag. Het terrein is volledig omheind met cementstenen, ijzerwerk en een ijzeren rolpoort.

Voorzieningen
Deze woning is voorzien van airconditioning in elke woonruimte, SWM- en EBS-aansluitingen en video beveiliging.

Samenvatting
Het is merkwaardig dat de straten in de omgeving geen last hebben van overtollig water. Dit is uw gelegenheid een woning te kopen die vol liefde is gebouwd. Een woning centraal gelegen tussen het noorden en het zuiden van Paramaribo.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Mathilda H. Malenbergstraat 25

John Noble

+597 710 6677

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Mathilda H. Malenbergstraat • Charlesburg • Paramaribo • Suriname