fbpx
Maystraat 69

Maystraat 69

Maystraat 69 - Split-level woning in oud Ambassadewijk, Eerste Rijweg project - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Maystraat 69

Split-level woning in oud Ambassadewijk, Eerste Rijweg project

€ 235.000

$ 267.065

SRD 1,991.770


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Split-level
Woonopp.: 350 m²
Perceelopp.: 1000 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

In de periode toen Bruynzeel, Suralco en Billiton het productiefst waren zijn er met succes stafdorpen en commandeurswoningen opgezet in Suriname. De woning die wij hebben is hiermee vergelijkbaar en is in de oude ambassadewijk opgezet, en wel aan de Maystraat.

De villa is zeer duurzaam opgezet met een bebouwde oppervlakte van ± 350 m². Er is inpandig parkeergelegenheid voor 2 auto’s welke grenst tegen de berging. De indeling is zeer functioneel met een ruim voorterras waar je via de enorme woonkamer terecht komt in de open keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken. Op de begane grond heb je verder een studie en gastentoilet. Vanuit de studie zowel de keuken komt men op het achterterras. Via een hardhouten trap komt men op de bovenverdieping die een master bedroom met eigen douche en toilet heeft en twee ruime slaapkamers die een douche en toilet delen. De woning is heel goed gelegen en ondanks zijn zeer minimalistische indeling heeft het een erg tropische thuiskomen vanwege de houten accenten en louvres. Op de bouwtekeningen is er een groot betonnen dakterras geprojecteerd, maar deze is echter nooit gerealiseerd maar wel technisch opgeleverd.

Lees verder...

Het perceel is heel goed verduurzaamd en deels bestraat met klinkers. Er is een mooie tropische tuin aangelegd met vruchtbomen en sierstruiken. Het geheel is ommuurd met betonnen stenen tot 2 meter hoogte. De drainage is optimaal en de natte infrastructuur is gesloten. De woning is ruim 1 meter hoger dan de openbare weg. De oppervlakte van het perceel is 1000 m².

Voorzieningen
Het huis is voorzien van alle gerieven. Er is 3 fase stroom, warm en koud watervoorziening. De slaapkamers zijn gekoeld en er is een alarminstallatie die staat aangesloten op een professionele meldkamer. Verder is er op een stijlvolle en strakke manier dieven wering/ ijzerwerk aangebracht.

John Noble

+597 493 497

+597 710 6677

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Maystraat 69 • Eerste Rijweg project • Paramaribo • Suriname