Melatielaan 1

Melatielaan 1

Heerlijk wonen in een paradijselijke omgeving

Objectcode: W0846B6

€ 165.000

$ 168.058

SRD 3910.665


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 225 m²
Perceelopp.: 1576 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Omschrijving

Voor een scherpe prijs heerlijk wonen in een ruime hoogbouwwoning gelegen te Lelydorp, een paradijselijke omgeving nabij de tweede stad na Paramaribo! Inclusief overname stichting!

De woning
Met een bouwoppervlakte van 225 m² is deze woning ruim. De woning is volledig beveiligd, goed onderhouden en bestaat uit twee lagen, namelijk een beneden- en bovenverdieping.

De benedenverdieping
Deze ruimte bestaat vanuit de voorkant uit een openkeuken; een ruime woonkamer; een master bedroom met eigen bad en toilet; twee slaapkamers en een badkamer en toilet. Aan de voor- en achterzijde van de woning treft u de veranda’s aan. Tevens zijn er aan de voor- en achterzijde van de woning twee garages. De houten trap leidt u naar de bovenverdieping.

De bovenverdieping
Vanuit de trap bevindt zich aan de rechterkant een openkeuken, waarna u terecht komt in een ruime woonkamer. Verder zijn er drie slaapkamers; een studieruimte en een bad en toilet. De voor- en achter veranda’s hebben een mooi uitzicht op de omgeving en zijn aan de windzijde die zorgt voor afkoeling op de hete en benauwde dagen.

Lees verder...

Het perceel
Het ruime perceel (1.576 m²) is een hoekperceel gelegen in een geasfalteerde straat in het hartje van Lelydorp. Het perceel is goed onderhouden, betegeld en geheel omrasterd. Op het erf staan verschillende fruitbomen en mooie planten. Kortom, het perceel heeft alles wat een liefhebber van natuur en privacy zich maar kan wensen. In de nabije omgeving is er veel bedrijvigheid. Op loopafstand is de Midtown Mall, ook zijn er scholen, winkels, banken en restaurants aanwezig. De titel van het perceel is erfpacht en de beschikking vervalt in het jaar 2048 en wordt tegen die tijd omgezet naar grondhuur.

Voorzieningen
110/220V, warm/koud water, internet.

Samenvatting
Bent u op zoek naar rust en privacy en wilt u elke ochtend wakker worden in een prachtige woning op een mooie paradijselijke locatie? Dan is dit de ideale plek voor u. Neem dan spoedig contact op voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Prija Mangon

+597 888 7458

+597 422644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Melatielaan 1 • Lelydorp • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!