Michael de Barriosstraat 10

Michael de Barriosstraat 10

Goed onderhouden woning op Noord

Objectcode: W0843B6

€ 144.000

$ 154.481

SRD 5243472


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 450 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 8
Slaapkamers: 6
Badkamers 4

Omschrijving

Woning en 2 appartementen omgeving Wolframstraat.

De omgeving
Deze goed onderhouden woning staat aan de Michael de Barriosstraat, op nummer 10. Deze straat is gemakkelijk via de Wolframstraat te bereiken en is een zijstraat van de George Hindoristraat, te Paramaribo-Noord. De woning is in 2010 gebouwd en staat op naam van een stichting. Optioneel kan de inboedel overgenomen worden bij de koop.

De woning heeft de volgende indeling; een gesloten garage geschikt voor één voertuig, een voorzaal met een keuken, een voorbalkon, drie slaapkamers waarvan één een masterroom is met eigen bad en toilet en voor de overige slaapvertrekken is er een bad en toilet nog apart. De woning verkeert in goede staat, heeft airco in de voorzaal en in twee van de slaapkamers, heeft aluminium schuiframen m.u.v. de voorzaal die voorzien is van ramen met ingebouwde dievenijzer.

De straat heeft een gesloten riolering en straatverlichting en alle andere nutsvoorzieningen zijn aanwezig. De wegen naar het object toe zijn allemaal verhard, maar de Michael de Barriostraat zelf verkeert echter toch wel in slechte staat.

Het terrein
Het terrein is volledig tot ontwikkeling gebracht met een inrit, het woonhuis en twee appartementen. Het Is volledig verhard en dus onderhoudsvriendelijk. De totale oppervlakte is 450 m², met een frontbreedte van 20 meter en een diepte van 22.50 meter en is eigendom. Het geheel is omheind met een stenenschutting en zowel aan de rechter- als achterzijde grenst dit terrein aan een onbebouwde kavel en aan de linkerzijde staat een onafgebouwde laagbouwwoning. Het terrein ligt hoger dan de straat en loopt niet onder.

Lees verder...

De appartementen
De twee appartementen die aan de achterkant van het woonhuis staan hebben elk een grootte rond de 50 m². Ze zijn vrij simpel gebouwd en hebben elk een keuken en bad en toilet. Appartement 1 heeft één slaapkamer en appartement 2 heeft twee slaapkamers. Deze appartementen zouden gemakkelijk moderner gemaakt kunnen worden.

Samenvatting
Dit object betreft een woonhuis met 2 appartementen te Paramaribo-Noord, in een straat die toch wel in slechte staat verkeert, maar voor een scherpe vraagprijs van Euro 144.000 te koop staat waarbij de stichting- en inboedel overname optioneel is.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Michael de Barriosstraat 10 • Noord • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!