fbpx
Nagesar Narsingweg 45

Nagesar Narsingweg 45

Nagesar Narsingweg 45 - Genieten van een heerlijke frisse wind vanaf je balkon? - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nagesar Narsingweg 45

Genieten van een heerlijke frisse wind vanaf je balkon?

€ 182.500

$ 207.401

SRD 1,546.800


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 390 m²
Perceelopp.: 1175 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Omschrijving

Deze woning is een hoogbouwwoning en heeft zijn eigen omrastering; op een hoek gelegen met veel groen in de tuin en een mooi grasperk. Verder kunnen we van deze woning zeggen dat die goed is onderhouden. De eerste verdieping is bereikbaar via een binnen- en een buitentrap. De benedenverdieping daarentegen, beschikt helemaal over zijn eigen voorzieningen en zou daarom ook los gebruikt kunnen worden als appartement. Boven hebben we vier kamers die knus zijn ingericht en waar u kunt genieten van een L-vormig balkon die op het noord-oosten ligt. Boven zijn alle voorzieningen aanwezig voor de inrichting van een tweede keuken als je daarvoor zou kiezen. Hou je van fruit, daar heb je op dit erf geen tekort aan. Wanneer de vruchtbomen hun vruchten dragen, kun je volop genieten van verschillende soorten fruit.

Lees verder...

De omgeving
Alle wegen naar deze woning zijn verhard; de hoofdweg Kwattaweg is geasfalteerd en de Nagesar Narsingweg is betegeld. De omgeving is bewoond en centraal gelegen van alle dagelijkse activiteiten zoals winkels en overheidsinstanties, politiebureau, apotheek en de woensdag- en zondagsmarkt zijn op vijf minuten rij afstand.

Inrichting
De woning heeft 5 slaapkamers, 3 bad en 3 toilet, keuken en een carport.

Voorzieningen
Water warm en koud/ elektra 110/220volt/ hydrofoor/ telefoon en internet aanwezig.

Samenvatting
Zeer aantrekkelijke buurt met een ruim perceel.

Hesdy Rechards

+597 493 497

+597 8510 812

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Nagesar Narsingweg 45 • Kwatta • Paramaribo • Suriname