fbpx
Nieuw Weergevondenweg 6

Nieuw Weergevondenweg 6

Nieuw Weergevondenweg 6 - 1 appartement, 1 woning met 3 slaapkamers aan het begin van de Nieuw Weergevondenweg, 50 meters verwijderd van de Indira Gandhiweg. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nieuw Weergevondenweg 6

1 appartement, 1 woning met 3 slaapkamers aan het begin van de Nieuw Weergevondenweg, 50 meters verwijderd van de Indira Gandhiweg.

€ 84.500

$ 96.030

SRD 716.190


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 130 m²
Perceelopp.: 789 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Dit is een goed onderhouden laagbouwwoning van steen. Het telt drie slaapkamers, één douche en toilet, een keuken, een woonkamer en een voorbalkonnetje. De drie slaapkamers hebben een gemiddelde grootte van 14 m². Zij hebben schutter ramen voor een goede licht inval.

De van massief hout gemaakte keukenkasten schitteren in de keuken. Het huis heeft een ruime woonkamer welke apart is van de keukenruimte. De eigenaar heeft vlak achter de woning een carport gemaakt die goed is voor twee auto’s.

Aan de linkerzijde van de woning staat nog een gebouw; een één slaapkamer appartement. Dit appartement is voorzien van een keuken, een douche, een toilet, woonkamer en achterbalkon.

Er is heel veel leven in de omgeving. Scholen, supermarkten, kledingzaken en banken zijn allemaal op vijf minuten rij afstand van dit object.

Deze gebouwen hebben allemaal 110V en 220v en SWM-aansluiting inclusief hydrofoor voor een betere waterdruk. Dit object heeft een opvallend hoge schutting die voor een aangenaam en veilig gevoel zorgt.

Samenvatting
Dit is een heel leuk investering object waarbij u kunt wonen en verhuren.

John Noble

+597 493 497

+597 710 6677

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Nieuw Weergevondenweg 6 • Indira Gandhiweg • Wanica • Suriname