fbpx
Nieuw Weergevondenweg

Nieuw Weergevondenweg

Nieuw Weergevondenweg - Twee rechterhanden of goed organisatorisch talent? Dan is dit project voor jou! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nieuw Weergevondenweg

Twee rechterhanden of goed organisatorisch talent? Dan is dit project voor jou!

€ 62.500

$ 70.851

SRD 528.406


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 2000 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze woning is niet afgemaakt en aan zijn lot overgelaten en dat is ook te zien, maar degene die verder weten te kijken dan hun neus lang is zien ook wel de potentie van deze woning. Deze woning is volledig opgetrokken van steen. Alle binnen- en buitenmuren zijn intact en ook het dak is in redelijk goede staat.

De ruime opzet van deze woning met zijn drie slaapkamers, master bedroom en een ruime woonkamer maakt het aantrekkelijk voor de toekomstige eigenaar. De woning staat op een ruim perceel van 2000 m², ver van de straat en vanwege de grootte van het perceel heb je voldoende ruimte achterop. Op die manier is er ook genoeg ruimte om ook het erf op een juiste manier in te richten.

De woning bevindt zich dicht bij Koewarasan in een landelijke omgeving in de buurt van scholen, winkels, overheidsinstanties en andere uitvalswegen.

Lees verder...

Inrichting
Naar gelang uw eigen inzichten gaat u moeten bepalen wat te zullen laten staan en de nodige aanpassingen aan te brengen, daarvoor is er genoeg ruimte.

Voorzieningen
Water en elektra zijn aanwezig in de straat.

Samenvatting
Bent u handig? Dan is dit zeker een uitdaging voor u. Voor degene die het moeten laten doen wordt het een uitdaging door zijn organisatorisch talent tot uiting te laten komen. Maar met het eind resultaat voor ogen, heb je 100% kans van slagen.

Hesdy Rechards

+597 493 497

+597 851 0812

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Nieuw Weergevondenweg, Leiding 19 • Leiding • Wanica • Suriname