fbpx
Palm Village 229

Palm Village 229

Palm Village 229 - Prachtige villa te Commewijne op het project Palm Village - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Palm Village 229

Prachtige villa te Commewijne op het project Palm Village

€ 245.000

$ 278.429

SRD 2,076.526


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw villa
Woonopp.: 367 m²
Perceelopp.: 1466 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4

Omschrijving

Prachtige goed onderhouden villa te Commewijne op het project Palm Village. Een ruime gezinswoning met 4 master rooms en groot perceel. De mooie ruime keuken en balkonnen zijn de USP hier.

Lees verder...

Deze prachtige woning gelegen in het rustieke district Commewijne ligt op één van de betere woonwijken van Suriname te Palm Village. Het hoekterrein heeft een oppervlakte van 1465m² en is hoofdzakelijk rondom de woning begroeit met sierheesters en vruchtbomen.

Het terrein heeft lage belendingen van metaal met gaashekwerk en twee stalen poorten die toegang geven tot de garage. Dit perceel is verhard met scherp bezanding en her en der verhard met looppaden, parkeerplekken en inritten. Wat gelijk opvalt bij deze woning is dat er rekening is gehouden met het 'vrij' wonen gevoel. Innovatieve oplossingen zoals beveiligde open garage en balkonnen zijn gecreëerd met rolluiken die s' avonds gesloten kunnen worden.

Overdag behoudt u vanaf de terrassen een open gevoel zonder belemmerd te worden door dievenijzers. De woning zelf heeft een zeer ruime woonkamer die middels grote toegangsdeuren gedeeltelijk overloopt in een ruim balkon waar het heerlijk vertoeven is. De half open keuken is erg ruim en voorzien van alle gemakken zoals inbouw apparatuur en een granieten keukenblad.

Op de begane grond is er een speciale kamer voor een inwonende dienst met eigen sanitaire voorziening. Toegang tot de eerste verdieping krijgt u vanaf de ruime studeerkamer die tevens als doorloop fungeert naar de garage en bergruimten aan de achterzijde van de woning. De houten trap accentueert de prachtige stijl van deze woning waarin veel houten kenmerken terugkomen, zoals de houten vloeren en louvre deuren en ramen.

Er zijn op de 1ste verdieping in totaal 3 ruime masterrooms, allemaal voorzien van een walk-in closet en eigen sanitaire voorziening. Wat vooral opvalt is de ruimtelijke uitstraling van deze woning zoals de brede gangen die toegang geven tot de slaapvertrekken op de 1ste verdieping. Deze geweldige gezinswoning is groots van opzet en biedt het ideale leefklimaat aan de toekomstige bewoners. De onderhoudsstaat van deze woning is optimaal en de vraagprijs is zeer scherp.

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning waar u gelijk in kunt gaan wonen, die goed onderhouden, rustiek en prachtig gelegen is? Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak voor de bezichtiging ervan.

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Palm Village 229 • Palm Village • Commewijne • Suriname