fbpx
Pelikaanstraat 11 Koopwoning W0576B6 Morgenstond Paramaribo Suriname Surgoed Makelaardij NV 38 1500x750 - Pelikaanstraat 11

Pelikaanstraat 11

Pelikaanstraat 11 - Ruim hoekperceel met riante villa en zwembad gelegen te Morgenstond. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Pelikaanstraat 11

Ruim hoekperceel met riante villa en zwembad gelegen te Morgenstond.

€ 315.000

$ 348.139

SRD 2,596.424


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 380 m²
Perceelopp.: 1113 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2

Omschrijving

Bij de bouw van de woning is nagedacht over de veiligheid; het valt op dat zowel het dievenijzer gecombineerd met moderne shutterramen en muggengaas voorzien is van shocksensoren, het gehele terrein is ommuurd met sierhekwerk en razorblades.

Aan de schutting zijn diverse lampen gemonteerd en op het erf zijn er op drie strategische plekken lantaarnpalen geïnstalleerd die zowel handmatig als via fotocel bediend kunnen worden. De woning is zeer solide gebouwd, waarbij er overal extra zware fundering met betonmatten zijn gebruikt.

De 1e verdieping heeft een mooie houten vloer, gemaakt uit diverse houtsoorten. Het gehele huis maakt een solide en goed verzorgde indruk; u ziet dat er hier gebouwd is met liefde en duurzaamheid. Zelfs buiten het terrein is er een stoeprand met daarbinnen sierbeplanting.

De tuin is met zorg aangelegd waarbij het buiten wonen en leven geaccentueerd is door de cabana met keuken en zembad. De cabana ligt in de achterhoek van de tuin met daaraan vast het zwembad van 4 bij 8 meter en een diepte van 1.60 meter. Kortom, een geweldige gezinswoning.

Lees verder...

Inrichting
De woning heeft een apart appartement op de begane grond, voorzien van 2 slaapkamers, een keuken en ruime woonkamer met voor- en achterterras. Via een inpandige trap krijgt men toegang tot de 1e verdieping waar er 3 slaapkamers zijn, waarvan één met een walk-in-closet, wat momenteel gebruikt wordt als klein kantoor. Er is een ruime woonkamer met keuken en een ruim terras aan de voorzijde met uitzicht op de straat. Het huis is voorzien van alle denkbare gemakken zoals warm en koud water, airco in de slaapkamers, moderne keuken, back-up power supply voor het opvangen van stroomschokken bij stroomuitval, alarmsysteem, automatische rolpoort en garagedeur en verlichting aangesloten op fotocellen.

Omgeving
Op een prachtig hoekperceel van 1113 m² in een residentiële omgeving op Morgenstond, staat deze in zeer goede staat verkerende hoogbouwwoning te koop.

Samenvatting
De herbouwwaarde is door de verzekering hoger gesteld als de vraagprijs. De omgeving waar de woning staat heeft het karakter van een villawijk; in de directe omgeving wonen veel bekende Surinamers en de wijk heeft een prettige uitstraling.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Pelikaanstraat 11 • Morgenstond • Paramaribo • Suriname